Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

"Olympialaiset" lähestyy

Kyyjärven yrittäjien leikkimieliset Olympialaset järjestetään 11.8.2006 klo 18.00 alkaen.


Insinööriopintoja Järviseudulla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Insinööriopintoja Järviseudulla

30.6.2006 Kyyjärven Mediamyllärit ry / AT

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella insinööriksi omista lähtökohdista, työn ohessa ja mahdollisimman lähellä asuinpaikkaa

Alueen yritysten koulutus- ja kehitystarpeita selvitellessä nousi esille yritysten tarve tuotannonohjaukseen ja koneistukseen liittyvän automaatio-osaamisen parantamiseen. Erityisesti pk-sektorilla kaivataan automaatiotekniikan kehittyessä koulutuksen tuomaa lisätietoa tuotannon kehittämiseen.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun ICT-yksikkö vastaa yhdessä Järviseudun maakuntakorkeakoulu –hankkeen kanssa yritysten tarpeisiin aloittamalla Järviseudun alueella tammikuussa 2007 aikuiskoulutuksena insinööriopinnot automaatiotekniikan koulutusohjelmassa.

Automaatiotekniikassa opiskellaan tietotekniikalla ohjattavia koneita ja tuotantolinjoja. Koulutuksen keskeinen tavoite on yhdistää elektroniikka, tietotekniikka ja konetekniikka ja niiden soveltaminen käytäntöön. Koulutuksen sisältöä voidaan osittain mukauttaa palvelemaan mahdollisimman hyvin opiskelijoiden ja alueen elinkeinoelämän tarpeita.
Koulutuksesta suurin osa toteutetaan Järviseudulla ja tilojen ja laitteiden osalta tarvittava koulutus ICT-yksikössä Seinäjoella. Opetus järjestetään monimuoto-opintoina. Lähiopetus järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutus vastaa hyvin tämän alueen ja lähialueiden yritysten toiveisiin ja tarpeisiin. Koulutus palvelee aluetta yli seutukunta- ja maakuntarajojen.

Haku koulutukseen on 14.-25.8.2006. Syksyn aikana tullaan järjestämään avoimena ammattikorkeakouluopintoina insinööriopintoihin valmentavia opintojaksoja mm. matematiikasta ja fysiikasta. Tällöin on mahdollista kerrata aikaisempia tietoja ja taitoja ennen varsinaisten opintojen alkua. Nämä jaksot on mahdollista liittää sitten osaksi insinöörin tutkintoa.
Tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoja on mahdollista suorittaa myös avoimen ammattikorkeakoulun opintoina ilman tutkintotavoitetta.

Lisätietoja oheisesta Seinäjoen Ammattikorkeakoulun sivulta.

Lisätietoja opinnoista, hakemisesta ja valintaperusteista antavat:

Järviseudun maakuntakorkeakoulu –hanke:
korkeakouluopetuksen koordinaattori Marjo Vistiaho
puh. 040 830 2127, email: marjo.vistiaho@seamk.fi

teknologia-asiamies Jukka Peltokangas
puh. 040 830 2126, email: jukka.peltokangas@seamk.fi

ICT-yksikkö: T&K koordinaattori Jari Rajamäki
puh. 040 830 7482, email: jari.rajamaki@seamk.fi

SeAMK:n hakutoimisto: puh. 020 124 5018, 020 124 5023, email: hakutoimisto@seamk.fi