EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Jarkolle "pronssia"

Heikki Hänninen

Nuorten 16-17 vuotiaiden SM - kisat.

Kilpailut pidettiin Janakkalassa 19.8.06. Kyyjärven Kykyä kilpailuissa edusti Jarkko Parkkonen M-16 korkeudessa sijoittuen kisassa pronssille tuloksella 190cm. Kilpailu sujui Jarkolta hyvin sillä hän aloitti 175cm ja ylitti sen ensimmäisellään niin kuin kaikki muutkin korkeudet aina 190cm asti. Tällä kertaa 192cm oli vielä liikaa siitäkin tosin oli kolme tosi hyvää suoritusta. Kyvyn hallituksen- sekä yleisurheilujaoston edustajat kävivät mitali kahveilla Jarkon luona su 27.8.06.
Etelä - Pohjanmaan KLL:n piirinmestaruuskilpailut pidettiin Ylistarossa to 24.8.06 jonne Jarkko pääsi edustamaan kouluaan. Kilpailu meni hyvin sillä Jarkko voitti kisan omalla ennätyksellään 194cm ja pääseen edustamaan kouluaan SM - kilpailuihin Vammalaan 9-10.9.06.