Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Etsintäkuuluutus

16.9.2006 Eevaliisa Hakola

Oletko Sinä 10-12 -vuotias poika ja vähän kiinnostunut partiosta?

Haluaisitko kantaa kaulallasi kuvan keskimmäistä huivia? Jos vastaat kyllä, se olisi hienoa! Ja voisit samalla auttaa minua, sillä olen hieman pulassa. Ongelmani on se, että yksi innostunut poika ei voi yksin perustaa ryhmää nimeltä vartio. Tarvittaisiin siis kaveria mukaan. Jo neljällä kaverilla homma toimisi hyvin.

Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita.  Sillä 10- vuotiaat ja siitä ylöspäin aloittavat vartio-ohjelman joka jatkuu 14 ikävuoteen saakka. Nyt mietit varmaan,mitä ne vartiolaiset tekevät?  No he opettelevat partiolaisen perustaitoja. Ja suorittavat erilaisia taitomerkkejä esim. kalastuksesta avaruuteen asti. Tai keräilijästä "mopon rassaukseen." Partiomenetelmiä käyttäen. Tekemiset vartio päättää yhdessä, kiinnostuksen mukaan. Vartiot myös retkeilevät.

Vartiota johtaa yleensä vartionjohtaja eli vj, joka on muutaman vuoden ryhmäänsä vanhempi. Vj voi olla myös aikuinen. Vartio kokoontuu yleensä kerran viikossa tai joskus harvemmin.

Kyypartiossa toimii tällä hetkellä yksi poikavartio Lynx, he ovat kuudesluokkalaisia. Lisäksi meillä on toinen poikavartio vanhemmista pojista.

Eli toivoisin teidän 4-6 luokkalaisten pohtivan etsintäkuuluutustani. Jos voit auttaa minua,otathan yhteyttä.