Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Liikuntaleikkikoulu 3 - 6 vuotiaille

7.9.2006 Pirkko Viertamo / Sanna Honkonen

Liikuntaleikkikoulu alkaa liikuntasalissa tiistaina 12.9.2006 klo 17.30-18.30 (Huom ! Ohjattu liikkari toiminta klo 17.40-18.25)

Liikuntaleikkikoulu on suunniteltu lapsen omista lähtökohdista. Sen tarkoituksena on tukea lapsen monipuolista kehittymistä niin liikunnan, tunne-elämän kuin sosiaalisuudenkin alueella. Liikuntaleikkikoulu tarjoaa lapselle kehittäviä elämyksiä ja liikunnan iloa. Liikkarissa tuetaan jokaisen lapsen yksilöllistä ja kokonaisvaltaista kehittymistä hänen omista lähtökohdistaan.

Monipuolinen liikuntaharrastus lapselle

Liikuntaleikkikoulun vahvuuksia ovat tuntiohjelmat, jotka pohjautuvat lapsen liikunnalliseen kehitykseen sekä perusliikuntataitojen kehittymistä edistävä sisältö. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa, kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Koko perhe yhdessä liikkumaan!

Liikuntaleikkikoulut on tarkoitettu 3-4 - sekä 5-6 -vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja kerran kuukaudessa ovat vanhemmat mukana suosituilla perhetunneilla. Liikuntaleikkikoulun ohjaajina toimivat ohjaajakoulutuksen saaneet Sanna Honkonen, Terhi Juoperi, Tarja Seppänen ja Maija Uusisalo.

Monipuolisten tuntien lisäksi lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan ja liikunnallisen kotitehtävän. Kotitehtävien mukana iloinen Liikuntaleikkikoulu -toiminta kulkee kotiin asti. Myös vanhemmat saavat oman tietopaketin lasten liikunnasta. Liikuntaleikkikoulu harrastus sopii kaikille lapsille ja tukee perheiden yhdessä liikkumista siis kaikki 3-6 vuotiaat tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä ja liikunnan iloa!