Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Vehkaperän laajakaistasta

Laitteita puuttuu edelleen. Toinen urakoitsija pelissä mukana. Kuvassa esiintyvillä laitteilla ei ole mitään tekemistä tämän jutun kanssa.


Tiedotus tiedontuottajilleVehkaperän laajakaista tulollaan

Yhteistyökumppanit

Tiedotus tiedontuottajille

4.9.2006 Aaro Toppinen

Jutun julkaisupäivämäärällä on nyt entistä tärkeämpi rooli. Muista valita oikea päivä.

Nopola Newsin tiedontuottajat ovat viime aikoina ihmetelleet juttujensa häipymistä aihealueen alle eikä se välttämättä ole näkynyt etusivulla lainkaan. Tuohon on olemassa hyvin looginen selitys eli nyt pitäisi toimia tuo julkaisupäivämäärän asettaminen. Alla muutamia ohjeita, joita on hyvä noudattaa.

Julkaisupäivämäärä tänään

Jos haluat julkaista juttusi heti ja niin, että se näkyy myös etusivulla, muista valita julkaisupäivämääräksi kyseinen päivä. Jos julkaisemisen jälkeen korjailet juttua, liität lisäkuvia jne. muista tarkistaa julkaisupäivämäärä.

Julkaisupäivämäärä tulevaisuudessa

Juttujen varastoon kirjoittamisen pitäisi nyt onnistua paremmin. Valitsemalla julkaisupäivämäärä tulevaisuuteen, se ilmestyy etusivulle kyseisenä päivänä riippuen tietenkin sinä päivänä kirjoitettujen juttujen määrästä. On kuitenkin muistettava, että tulevaisuudessa ilmestyvää juttua ei saa laittaa pääuutiseksi, koska se hävittää tuolla hetkellä julkaisussa näkyvän pääuutisen. Tuohon ongelmaan on tulossa parannusta myöhemmin.

Julkaisupäivämäärä menneisyydessä

Julkaisujärjestelmä mahdollistaa  myös menneisyydessä esiintyvän päivämäärän valinnan, mutta siinä tapauksessa juttu ei välttämättä näy etusivulla lainkaan vaan menee suoraan aihealueen alle. Tätä toimintoahan voi käyttää esimerkiksi silloin kun tekee vanhaan juttuun jotakin korjauksia.

Ongelmista voi raportoida tai lisätietoja tarvittaessa saa yllekirjoittaneelta.