Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Viherkasveja Kyyjärveltä ympäri Suomea

Kyyjärven keskustassa Tuliharjuntie 9:n ikkunassa vihertää. Tiloissa toimii Vital Tuotteen myyntikonttori, jossa on esillä yrityksen valmistamia ja myymiä viherkasveja ruukkuineen.


Osakeyhtiölain esittely yrittäjäillassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Osakeyhtiölain esittely yrittäjäillassa

3.10.2006 Mikael Palola

Kyyjärven kunta järjestää kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille avoimen yrittäjäillan Kivirannassa torstaina 5.10 klo 19 alkaen.

Tämänkertaisen yrittäjäillan yhteistyökumppanina on liikejuridiikan asiantuntijapalveluyritys Asianajotoimisto Legistum Oy ( www.legistum.fi ), jonka lakimies, varatuomari Juho Wallenberg tulee yrittäjäiltaan kertomaan uudesta osakeyhtiölaista.
 
Asianajotoimisto Legistum Oy on avannut toimiston kesäkuun alussa Saarijärvelle. Yhtiöllä on Saarijärven lisäksi toimistot myös Helsingissä, Seinäjoelle, Turussa ja Tallinnassa. Ennen Saarijärvelle tuloa yhtiö on palvellut keskisuomalaisia yrityksiä Seinäjoen toimistosta käsin.  
 
Legistum Oy:llä  on mm. sopimus-, työ-, rahoitus-, teknologia- ja yhtiöoikeuteen erikoistuneita juristeja. Lisäksi yhtiöllä on yhteistyökumppaneina verotuksen, tilintarkastuksen ja teknologian asiantuntijoita sekä hyvät kansainväliset yhteydet. Yhtiö kertookin tarjoavansa pienille ja keskisuurille yrityksille samat juridiset palvelut, jotka isoissa yrityksissä hoitaa yrityksen oma lakiasiainosasto.
 
Yrittäjäillassa ovat mukana myös uusi pankinjohtajamme Jouni Karhinen sekä Klemmari-projektin projektipäällikkö Riitta Nahkala.