Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Viherkasveja Kyyjärveltä ympäri Suomea

Kyyjärven keskustassa Tuliharjuntie 9:n ikkunassa vihertää. Tiloissa toimii Vital Tuotteen myyntikonttori, jossa on esillä yrityksen valmistamia ja myymiä viherkasveja ruukkuineen.


Osakeyhtiölain esittely yrittäjäillassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Paletin liikkeet liputtivat yhteistyön puolesta

16.10.2006 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Paletin kauppiasyhdistys teki tänään päätöksen, jolla kaikki Paletissa toimivat yritykset tulevat mukaan Nopola Newsin yhteistyökumppaneiksi.

Suositussa Kauppakeskus Paletissa toimii kaikkiaan 15 erkoisliikettä; Marimekko, Iittala/Hackman, Asuste-Nikita, Paletti Sport, Sisustus ILO, Parturi-Kampaamo Face Up, Cafe&Restaurant, Kirjakassi, Sale, Sepon Kulta, Alko, Optima, Naurisahon Palvi, Karkkipistos ja Tekstiilityö Leena Pekkanen/Lennol tehtaanmyymälä. "Kätevä pieni kaupunki keskellä kylää, tulee käytyä usein", totesi eräs perholainen kanta-asiakaspäivänä. Näinhän se onkin.

Paletissa toimivat kauppiaat ja ketjut ovat perustaneet yhteisen kauppiasyhdistyksen, jonka tehtävänä on mm. vastata yhteismarkkinoinnista sekä muista yhteisistä asioista. Tänään yhdistyksen hallitus ja kauppiaat tekivät siis merkittävän päätöksen liittymällä Nopola Newsin yhteistyökumppaneiksi. Eritäin hyvä päätös niin Paletin liikkeiden, Kyyjärven kunnan palvelutarjonnan kuin myös Nopola Newsin kannalta. Tämän lisäksi kauppiasyhdistyksellä, kyyjärveläisenä yhdistyksenä, on tietenkin mahdollisuus tiedottaa Paletin yhteisistä asioista Nopola Newsin sivuilla. Tähän tullaan jatkossa panostamaan ja onhan ne Paletin synttäritkin jo kohta ovella.

Yhteistyökumppanisivusto avattaneen kuun lopulla

Nopola Newsin varsin ainutlaatuinen yhteistyökumppanisivusto pyritään avaamaan tämän kuun lopulla, vaikka kaikkia yksityiskohtiia ei ihan valmiiksi saadakaan. Sivuston ainutlaatuisuuden vahvistaa sen loistava vastaanotto yrittäjien keskuudessa, sillä jo yli puolet Kyyjärvellä aktiivisesti toimivista yrityksistä on mukana eli noin 60 yritystä. Lepäämässä olevat, sukupolven vaihdoksen alla tai muuten vain "käymistilassa" olevat yrityksetkin ovat olleet kiinnostuneita. Palaavat kuulemma asiaan kunhan yrityskuviot selviävät.

Myös lähikunnasta on yrityksiä mukana vaikka varsinaista idean markkinointia ei ole edes kunnolla aloitettu naapureille. Monien mahdollisuuksien ansiosta se ei kuitenkaan näyttäisi tuottavan ongelmia etenkään pien- ja keskisuurten yritysten keskuudessa alueellamme. Mahdollisuuksia on paljon ja huikeimpia suunnitelmia ei edes vielä paljasteta, niiden aika on ehkä 2008 - 2010. Laitetaan nyt ensin nämä perusasiat kuntoon. Yhteisytökumppanisivuston tarkoituksena on siis koota Nopola Newsin siipien suojaan mahdollisimman kattavasti tuote- ja palvelutarjontaa tältä alueelta. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen yritysrekisteri, siitä osoituksena karstulalaiselta testikäyttäjältä kuultu spontaani kommentti "Tätähän selaa ihan huvikseen". Ovatko perinteiset kuntien tai muut yritysrekisterit herättäneet moisia ilmauksia? Tuskin.

Pysykää kanavalla !