EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset vs.Tornio Lentis-88

1.10.2006 Matti Försti

Otteluselostus reaaliajassa. Kommentaattorina jatkaa Matti Försti Evijärveltä.

Joukkueet lämmittelevät...

No niin.... tervetuloa Kyyjärven koulukeskuksen liikuntahallillie. Kohta alkaa ykkössarjan lentopallo- ottelu Kyky-Betset - Lentis-88 Torniosta. Tornio lähtee otteluun selvänä suosikkina. Joukkue haki vierasvoiton eilen Nurmosta. Kotijoukkue Kyky taas hävisi eilisen kotipelin aneemisen esityksen jälkeen selvästi. Mutta nyt on uusi päivä ja uudet kujeet. Kyky on saanut tälle päivälle uuden vahvistuksen, kun Jyrki Meriruoko pukee pelipaidan päälleen. Tornion nimimiehet etukäteen ovat liiga kokemustakin omaavat Aalto, Mäkihannu ja Juotasniemi.

Aloituskuusikot. Tornio: Keihäskoski, Aalto, Mäkihannu, Juotasniemi, Pulliainen, Sirviö ja liberona Pahtaja. Kotijoukkue Henkka, Meriruoko, Kantonen, Mäkelä, Lampela, Darius ja liberona Paananen.

Ottelu on alkanut: tasan 4. Silmiin pistää, että Tornio pelaa todella nopeaa laitapassia.  Tornio johtaa 9-6.  Kyvyn aikalisä tilanteessa 8-12. Kyky hermoilee ja Tornio kiittää.  Tornio vie peliä väkisin: tilanne 16-11. Kyky piristyy ja kaventaa hyvällä torjunnalla tilanteeseen 16-17. Tornion aikalisä. Lampela tuurilla ja taidolla, piste Kyvylle: tilanne 19-20. Kyky vaihtaa, Koskela kentälle Mäkelä huilaamaan. 22-19 Torniolle. Erä torniolle 25-21.Tornio pelasi monipuolisemmin ja tarkemmin ja ansaitsi erävoiton.Kykykin oli selvästi parempi kuin eilen.Helpot virheet pois niin hyvä tulee.

Toinen erä : Mäkelä syöttää ässän Kyky siirtyy 4-3 johtoon. Lampelan syöttö kulkee 7-4 Kyvylle. Tornion aikalisä. Kyky koheltaa: Tornio nousee tilanteeseen 7-8. Kantonen tykittää tilanteeksi 11-9. Kantonen syöttää ässän 15-11. Tornion Aalto lyö tikkuun 18-13 Kyvylle.  Darius iskee tilanteeksi 21-15 Betsetille.  Sirviö lyö rättiin Kyky johtaa 22-16.  Kentälle tullut Niemi syöttää tilanteeksi 24-17. Erä Kyvylle 25-18. Nyt Kyky pelasi niin kuin se osaa. Miehet yrittivät ja tulosta syntyi. Toivotaan, että tahti jatkuu....

Kolomas erä. Kantonen aloittanut hienosti: yksi torjunta, yksi hyökkäys tilanne 2-1 kotijoukkueelle. Tornio koheltaa 5-4 Betoni miehille. Sirviö tykittää syöttöruudusta Tornio karkaa 10-7. Darius luo uskoa omiin 10-12. Kyky vaihtaa Koskela ja Niemi kentälle. Meriruoko ja Henkka huilaamaan 11-14. Juotasniemi tekee tuhojaan syöttöruudussa tilanne Torniolle 18-14. Aikalisä Kyvylle tilanteessa 15-20. Kyvyn vaihdot takaisin. Erä Torniolle 25-19.Tornio oli parempi. Kotijoukkue  teki liikaa helppoja virheitä ja ykköshyökkäys oli aivan jumissa.

Neljäs erä Tornio aloittaa vahvasti 2-0 vierailijoille. Pulliaisen keskihyökkäykset kulkevat 6-4 Torniolle. Juotasniemi torjuu upeasti 9-6. Tornio tulee keskeltä 12-8 Lentikselle. Kyky hermoilee Tornio kiittää 15-10. Juotasniemi syöttöruudussa, pisteitä satelee Torniolle 19-10. Päivän komein suoritus Aalto päättää kiilan laidasta 20-11 Torniolle. Erä Torniolle 25-16 ja samalla koko ottelu 3-1.

Vierailija oli tänään selvästi parempi. Joukkueesta palkittiin Sirviö, mutta palkinnon olisi voinut antaa myös joukkueen passarille Keihäskoskelle, jonka laitapassi oli todella nopea ja yllättävän tarkka. Kotijoukkueesta palkittiin Darius. Kyky oli parempi kuin eilen, mutta liikaa tuli helppoja virheitä. Kyvyn joka pelin osa alueella on petraamista, mutta varsinkin ykköshyökkäys pitää saada kuntoon, jos pisteitä meinataan saada.

Nettiradiossa latauksia parhaimmillaan 35. Jyväskylässä "Karvalla" lähetys oli pätkinyt ensimmäissä erässä, mutta toinen oli jo kuulunut paremmin. Paikanpäällä yleisöä ehkä satakunta henkeä.