Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Pienellä viivellä, mutta kuitenkin...

10.10.2006 Aaro Toppinen

valmistui kunnanvaltuuston 25.9.2006 kokouksen tallenne. Pieni viive aiheutti jo kyselyjä.

Kunnanvaltuuston asialistalla oli kiinnostavia asioita, joten myös nettiradion kuuntelijamäärässä saavutettiin uusi ennätys. Latauksia oli 36 kpl eli kuuntelijamäärä lähestyy varovaisen arvion mukaan 100 kuulijaa. Oman lisänsä kuuntelijamäärään tuo varmasti haja-asutusalueiden laajakaistojen saatavuuden paraneminen, vihdoin ja viimein. Paikanpäällä valtuuston kokousta seurasi 4-5 kuntalaista. 

Nettiradiolatauksia olisi ollut enemmänkin, mutta ainakin parissa tapauksessa mediasoittimessa näyttäisi olleen ongelmia. Mediasoitin kannattaa päivittää uusimpaan versioon ja sitten testata tallennetuilla lähetyksillä. Jos ne kuuluvat, niin suoran lähetyksenkin pitäisi kuulua.

Kunnallispolitiikka näyttäisi kiinnostavan, sillä kokouksen tallennetta ehdittiin jo kaivata. Samoin näyttäisi olevan tilanne lentopallo-otteluiden selostuksissa, sillä tiedusteluja nauhoitetuista lähetyksistä on tullut useita. Viimeisin otteluselostus ladattiin 40 kohteeseen. Ottelut on nauhoitettu, kunhan vain joku ehtisi niitä hieman muokata. Ajastahan tämä kaikki on kiinni.