Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Erikoisia säähavaintoja: taikapilvestä satoi lunta

20.11. Kirjasto / Maarit Ohranen

Vuoden Sadunkertoja 2006, Outi Rauhala vieraili Kyyjärvellä. Outin mukana paikkakunnalle saapui erittäin paikallisia sadekuuroja - taikapilvi matkusti Outin matkalaukussa.

Perjantain koulupäivä alkoi leppoisasti Nopolan koulun 0-3 luokkalaisilla. He kokoontuivat ruokasaliin, missä taikanuotio loi tunnelmaa ja Vuoden Sadunkertoja toivotti heidät tervetulleiksi. 

Sitten alkoikin matka Pohjolan perukoille, missä jääpojat joutuivat jättiläisten armoille ja pelastautuivat lopulta Kalevan pojan taskuun. Kalevan poika ei ihan hintelä kaveri ollutkaan - jättiläisetkin olivat hänen rinnallaan hyvin pieniä veikkoja. Jääpojat saateltiin turvallisesti kotiinsa musiikin avustuksella.

Seuraavaksi matka jatkui Tiina Tonttutytön ja Timo Tonttupojan luokse. Jännitystä ei puuttunut tonttujen seikkailusta. Noita sieppasi Timon, mutta onneksi Tiina onnistui pelastamaan veljensä. Tällä etsintämatkalla Tiina löysi myös kadottamansa sanan : Kiitos.

Pohjolan perukoilla kun liikuttiin ei tietenkään ollut ihme, että lumisade yllätti. Taikapilvi levisi oppilasjoukon ylle ja kuljetti heidät takaisin arkeen ja aherrukseen.

Oppilaiden kiiruhtaessa välitunnille kirjastossa loimusi  taikanuotio ja pienemmät tarinanystävät pääsivät matkaamaan Pohjolan perukoille, missä jääpojat joutuivat jättiläisten armoille...

Kiitokset Outille ihastuttavista satutuokioista!

(Kuvassa Outi Rauhala ja taikakengät)