Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Exit Kyyjärvellä

Mirjam Huotari

Exit, hätäuloskäyntikö? Siitä voi halutessaan ottaa selvää perjantaina 24.11. kello 19 Kyyjärven kirkossa maksutta.

Exit konsertoi tuolloin vapaaseurakunnan, luterilaisen seurakunnan ja helluntaiseurakunnan yhteisen voimainponnistuksen seurauksena, yhteistyö kannattaa.

Exit kuvailee itse itseään kotisivuillaan www.karavaanikulkee.net suomalaisena pop/rock -yhtyeenä, joka tuo ikivanhaa evankeliumia tähän päivään. Yhtye on perustettu 1987, joten matkaa on taitettu gospelyhtyeeksi jo todella kivasti. Vaikka kokoonpano on vuosien varrella muuttunut, on sen verran alkuperäistä aina säilynyt, että bändin on tunnistanut Exitiksi siitä jostakin, minkä halukkaat voivat nyt sitten koittaa itselleen selvittää tulemalla kuuntelemaan.

Perjantaipäivä alkaa jo aamupäivällä Pekka Simojoen vierailulla alakoululla. Yläkoulu tulee sitten noin kello 14 kirkkoon kuuntelemaan Exitin konsertointia, eikä ovia oletettavasti muiltakaan suljeta, ainakin näin hiukan jutusteltiin. Illalla kello 19 on sitten kaikille avoin bändin konsertti, joten ei muuta kuin kirkkoa täyttämään ääriään myöten.

Vaikka konsertti sinänsä on ilmainen, pääsylippuja ei siis kerätä, voi illan aikana halutessaan antaa oman lahjansa kulujen peittämiseksi. Toivon mukaan kukaan ei tarvitse hätäuloskäyntiä, mutta toivon mukaan kirkko on pullollaan väkeä. Käsi kädessä perjantai-iltana 24.11. kello 19 mennessä kirkkoa kohti gospelista nauttimaan!