Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yritysharava selvittää yritysten tarpeita

Keski-Suomessa on käynnistetty Yritysharava-projekti, jossa selvitetään maakunnan yritysten työvoima-, koulutus- ja kehittämistarpeita.


Nyt saa hierontaa PaletissaYrittäjäjuhla ja syyskokous

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nyt saa hierontaa Paletissa

Katriina Oinonen/ Kyyjärven Yrittäjät ry 14.11.2006

Parturi-kampaamo Face-Up on laajentanut toimintaansa ja nyt sieltä saa hiusten käsittelyn lisäksi rentouttavaa hierontaa koko varatalolle.

Parturi-Kampaamo Face-Up avasi ovensa Paletissa 29.4.2006 ja asiakkaat ovat hyvin ottaneet uuden liikkeen ja sen palvelut omakseen. Tänä syksynä Face-Up vuokrasi lisätilaa yläkerrasta ja siellä ottaa vastaan urheiluhieroja/hieroja Karoliina Pekkanen.

Karoliina on valmistunut 2004 Pirkanmaan Urheiluhieroja koulusta ja on aiemmin toiminut hierojana Saarijärvellä. Face-Up:ssa hän on ollut Elsa-Maria Leppäsen apuna myymässä kampaamon tuotteita, joten Paletti ja kampaamon asiakkaat ovat hänelle jo tuttuja.

Asiakkaille tarjotaan perinteistä hierontaa toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hierontaa saa puolesta tunnista puoleentoista tuntiin eli on mahdollista saada hierontaa vain hartioille tai selälle tai ottaa kokovaratalohieronta samalla keralla. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen hieronnan puoleen hintaan.

Eikä toiminnan laajentaminen jää tähän. Hieronnan lisäksi Face-Up:ssa on joulukuusta lähtien mahdollisuus saada myös kynsien ja käsien kauneuskäsittelyä, kun Elsa-Maria ja Karoliina aloittavat rakennekynsien tekemisen.

Hieronta-ajat varataan Face-Up:sta puh. 014-471011. Karoliina toivottaa hierontaa tarvitsevat asiakkaat tervetulleeksi.