Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Saunakylän tupailta

Saunakylän pvy:n syyskokous/tupailta aloitettiin erittäin mukavissa merkeissä.


HANKEHAKU VIISARIN LEADER+ -OHJELMASTA Metso ja teeri

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Saunakylän tupailta

12.11.06 Irma Mäkelä

Saunakylän pvy:n syyskokous/tupailta aloitettiin erittäin mukavissa merkeissä.

Tupailtaa vietettiin Hilkka Linnan ja Veikko Logrenin kodissa. Kylälle Nurmijoelta loppukesästä muuttaneet Hilkka ja Veikko toivotettiin tervetulleiksi, Tammisen Sulo puhui jouhevasti, herkullisine sanakäänteineen. Meijän Hannu otti kuvan.

Hilkka ja Veikko muuttivat taloon, jossa ovat asuneet mm. Marjatta ja Veikko Valkeinen, heitä ennen talossa asui "Rikkis Matti" kauan aikaa.

Syyskokouksessa puitiin ne "tavalliset asiat". Tammisen Raimo oli puheenjohtajana ja Irma Mäkelä sihteerinä. Raimo valittiin Saunakylän pvy:n puheenjohtajaksi vuodelle 2007 jatkamaan tehtäväänsä kokousporukan yksimielisellä päätöksellä.

Irma Hänninen ja Irma Mäkelä olivat erovuorossa johtokunnassa ja heidät valittiin uudelleen. Hilkka Linna valittiin pvy:n johtokuntaan Antero Ohrasen tilalle. Antero erosi johtokunnasta omasta pyynnöstään.

Minkäänlaisia muita päätöksiä ei tehty. Kesällä aiottiin räväistä Valkeislammin virkistysalueella jonkinnäköistä kesäpäivän viettotapahtumaa. Virkistysretkikin ensi vuonna tehdään. Piispala todettiin viime vuonna hyväksi paikaksi, koska kaikki eivät halua uida vaan tehdä jotain muuta. Pointti on, että ne muuntekijät joutuvat kiipeämään seinää pitkin niin korkealle, että loppu tulee vastaan.

Pääsääntöisesti virkistysretki on virkistysretki, silloin tehdään sitä mikä kellekin sopii. Ei ole uintipakkoa eikä pakonpakkoa, mutta melkein pakko on mukaan lähteä, sen verran on vatsalihaksia itsekunkin liikuteltava nauruhermoilla, jos ei muuten punnerruksia viitsi tehdä.

Kanadassa Hannu Pölkki on lukenut Nopola Newsiä, ja lukemansa perusteella lähettänyt Juhani Ohraselle kirjeen, nähtyään Juhanin vaimon Liisan poisnukkumisesta. Lämpimät terveiset Saunakylältä Kanadaan. Nopola Newsin myötä läheiset ja tuttavat ovat siellä missä kotikin.