Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Joulumyyjäiset

MLL/ Maija Uusisalo

Joulumyyjäiset toteutuvat viikolla 50 eli 11.-16.12.2006.

edelleen kutsumme kaikki mukaan järjestämään yhteistä jouluista tapahtumaa kahvila Löytöretken tiloihin viikolla 50. Tarkoitus on yhdessä eri järjestöjen kanssa järjestää ohjelmallinen joulumyyjäisviikko. Yhdistys tms. voi varata myyntipaikan joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa, tulla paikalle esittelemään omaa toimintaansa, järjestää arpajaisia, jne. MLL:n kahvilatyöntekijä on töissä koko viikon, joten omaa työväkeä ei välttämättä tarvitse. Tärkeintä olisi, että mahdollisimman moni porukka voisi viikon aikana osallistua tapahtumaan.

Ilmoita Maijalle (0400 627294, maija.uusisalo@pp.inet.fi) osallistuuko edustamasi yhdistys tai porukka viikon tapahtumaan viimeistään 27.11.2006.

Uudelleen ei tarvitse ilmoittautua, mutta mukaan sopii vielä. Mikäli tila ei täyty kyyjärveläisistä myyjistä, tarjoamme naapurikuntiin mahdollisuutta varata myyntitilaa 27.11. jälkeen.

Yhteinen palaveri Löytöretkessä kaikille myyjille ja muille osallistujille on maanantaina 4.12. klo 17.30. Silloin numeroidaan pöydät ja sovitaan pelisäännöistä.