Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Operaatio Joulun Lapsi 2006

2.10.2006 Elisa Antinaho /Pirkko Kotanen

Haaste Kyyjärveläisille yrityksille, järjestöille, seurakunnille ja yksityisille ihmisille!

Kaikilla Kyyjärveläisillä ja toki muillakin, on mahdollisuus osallistua maailmanlaajuiseen Operaatio Joulun Lapsi- kampanjaan.


Kampanjan ideana on valmistaa joulupaketteja vähäosaisille lapsille. Iso-Nopolan koulu on lähtenyt kampanjaan mukaan taksvärkkikeräyksen avulla. Lisäksi molemmat koulut valmistavat kenkälaatikoihin pakattavia Joulun Lapsi-lahjoja.


Kyyjärven Kirkon sivusalissa pidetään su 5.11. klo 15.00 PAKETTITALKOOT, jossa joulupaketteja valmistetaan. HAASTAMME KAIKKI MUKAAN TALKOISIIN LASTEN HYVÄKSI!

 

Suomesta lähtee rekkalastillinen JOULUN LAPSI-paketteja Romaniaan ja Moldovaan. Kampanjan suomalainen toteuttaja on Patmos Lähetyssäätiö, (www.patmos.fi). Lähetyssäätiön työntekijät jakavat lahjapaketit henkilökohtaisesti Romanian ja Moldovan lapsille eri laitoksissa, köyhien kotien lapsille sekä katulapsille.


Tänäkin vuonna tavoitetaan suuri määrä lapsia, joista monikaan ei ole koskaan saanut joululahjaa! Kyyjärvellä, MLL:n Kahvila-Kirppis Löytöretkestä  (apteekin vieressä), voi hakea Operaatio Joulun Lapsi-esitteen, josta löytyy tarkemmat ohjeet joulupaketin tekemiseen. Jos haluat osallistua kampanjaan lahjoittamalla paketteihin sopivaa tavaraa vastaanottopaikkana toimii Löytöretki.


Joulupaketteihin tulevat lahjat olisi hyvä olla seuraavanlaista, uutta tavaraa:

 

LELU: pehmolelu, auto tai nukke

 

KOULUTARVIKKEITA: lyijykyniä, värikynäsarja, pyyhekumi, teroitin, värityskirja, valokennotaskulaskin.

 

HYGIENIATUOTTEITA: hammasharja ja -tahna, kampa, peili, saippua, sampoo.

 

VAATTEITA: pipo, lapaset, poolopaita, sukkahousut tai sukat.

 

MUUTA: lehtiö, kiiltokuvia tai tarroja, taskulamppu paristoineen, karkkipussi (kovia karkkeja, ei suklaata).

 

Joulupaketin voi koota itse esitteen ohjeen mukaan tai tulla mukaan yhteisiin PAKETTITALKOISIIN!

Talkoisiin voi tuoda mukanaan oheisen listan mukaista tavaraa ja tulla kokoamaan lahjoja lapsille! Myös pakkaustarvikkeet ovat tarpeen; lahjapaperi, pakettinaru ja joulukortit.

Valmiit, kenkälaatikoihin pakatut lahjat kuljetetaan maakunnalliseen keräyspisteeseen ja sieltä edelleen Helsinkiin, jossa Patmoksen työntekijät tarkastavat lahjat ja lisäävät jokaiseen lasten Evankeliumi- kirjasen.

On liikuttavaa ajatella lasten iloa. kun he saavat vastaanottaa ehkä elämänsä ensimmäisen joululahjan. Monikaan näistä kurjissa olosuhteissa elävistä lapsista ei ole koskaan omistanut mitään henkilökohtaista esinettä. Lelu, värikynät tai lämpimät sukat ovat todellinen aarre näille lapsille!

Saamme olla pakettien kautta viemässä iloa ja rakkautta joulun lapsille.

 

Tarvitsemme kuljetusapua pakettien viemiseksi Jyväskylän, Kokkolan tai Seinäjoen keräyspisteisiin. Jos voit olla apuna kuljetuksessa tai haluat lisätietoja kampanjasta, ota yhteyttä meihin Elisa Antinaho 040-7618852 tai Anneliina Keisala 040-9109290

 

TULE MUKAAN AUTTAMAAN. LAHJASI SÄTEILEE JOULUN SANOMAA LASTEN SYDÄMIIN!