Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

JOULUN LAPSI- paketit valmiiksi

6.11.06 Irma Mäkelä

Suomesta lähtee rekkalastillinen JOULUN LAPSI-paketteja Romaniaan ja Moldovaan. Kampanjan suomalainen toteuttaja on Patmos Lähetyssäätiö, (www.patmos.fi).

Lähetyssäätiön työntekijät jakavat lahjapaketit henkilökohtaisesti Romanian ja Moldovan lapsille eri laitoksissa, köyhien kotien lapsille sekä katulapsille.

Kyyjärveläissyntyinen Salme Toivonen on ollut matkalla mukana vapaaehtoisena kolme kertaa. Salme kertoo kirjeessään, että lahjojen jakajat kävivät monissa kouluissa, joissa oli hyvin kylmä, koska ei lämmitykseen ollut varoja ja koulurakennukset olivat hataria. Oppilaat opiskelivat usein ulkoiluvaatteet päällä.

Kyyjärven kirkon sivusalissa oli sunnuntaina 5.11.06 innokaita ja iloisia lahjojen paketoijia. Lahjat paketoitiin kenkälaatikoihin, jotka ensiksi päällystettiin joulupaperilla. Pakettien päälle liimattiin vielä lappu, josta ilmeni onko lahja tytölle vai pojalle ja minkä ikäiselle.

Yksityiset ihmiset sekä eri liikkeet olivat lahjoittaneet runsaasti uusia vaatteita, leluja, kyniä, vihkoja sekä hygieniatarvikkeita paketteihin laitettavaksi.

Iso-Nopolan koulu oli jo aiemmin lähtenyt kampanjaan mukaan taksvärkkikeräyksen avulla. Lisäksi molemmat koulut ovat valmistaneet kenkälaatikoihin pakattavia Joulun Lapsi-lahjoja.

Lahjapaketointi tapahtuma sai kaikki osallistujat iloiselle joulumielelle. Sunnuntain talkoista tuli yhteensä 60 lahjasta koostuva iloisen värikäs lahjapakettiröykkiö. Kaiken kaikkiaan lahjoja on kertynyt Kyyjärveltä yhteensä 85 kappaletta. Oikarin Seppo ja Elina kuskaavat paketit huomenna tiistaina Jyväskylään edelleen kuljetettaviksi.