Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ilkivaltaa laihialla, mopo rotkoon, seitsemän sairaalaan.

27.11.2006 Hannu Kalliojärvi

No nyt se karkas mopo raportterilta, mutta kyllä se mukavalta tuntu. Ei ikinä Laihialla voitettu, liekkö nyt se kuuluisa tilasto voitto, kuten uskollisin kannattaja järven takaa sanoisi.

 

Voihan se olla että tämä porukka on niin huono, ettei osaa hävitä kun kahdeksan kertaa peräkkäin. Edellisen kerran muuten kyky on sarjassa voittanut, niin vastassa silloin oli Laihian luja. Tais olla liian iso pala, väliin siis 8 tappiota ja aikaa 9 kk. Kalliisti on voitosta kärsitty, toivotaan ettei historia toistu.

 

Itse peliin. Turtunut betonimies ryhmä veti samalla kaavalla lämmittelyt  ja paineet annettiin naapurille. Oikeastaan muuta ei sovittu kuin jokainen pelaa joukkueelle ja yrittää vähillä virheillä. Sitten jos pärjätään, niin sitten nautitaan. Tänään oli alku helpompi kuin pitkään aikaan, ei tehty perättäisiä virheitä ja pysyttiin jo alussa isäntien kyydissä. Lujan pakka oli hiukan kapeampi tänään yhteensattumien ja sairastelujen vuoksi. Särkkä oli pelannu kiiston liigan mukana eilen, Koskela töissä, Jylhä sairas. Lampela tykkäs kun Kingi puki naapurilla pelipaidan päälle, totes että päästään taas ottamaan Möttösen mestaruuskisa. Vanhakin innostu ihan hurmoksen partaalle. No sisäpiiristä sen verran että Jenssen joutu venymään takakentällä tiikeri puollustukseen, panoksena isoin traktori jonka meinas Darius kaapata liettuaan. No vielä menopeli sai jäädä kuolemaan, mutta avaimia se Darius kyseli ja sano että vielä on yks peli ennen joulua. panokset siis kasvaa.

Asiaan, tänään tosiaan eka kertaa onnistu koko sakki. Voitto antaa varmasti kaivattua itseluottamusta kaikille, niin pelaajille, yleisölle, kuin seurapuurtajillekin.

Tilastojen mukaan suorituksia saatiin tasaisesti joka miehelle ja seuraavaan peliin on nyt helpompi lähteä. Tässä ottelussa jokainen ukko pelasi kauden parhaan pelinsä, kiitos hyvät herrat.