Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Journalistit Tampereelta vierailulla

16.11.2006 Irma Mäkelä ja Veikko Huumarkangas

Juha Honkonen ja Laura Vesa Tampereelta kävivät Kyyjärvellä jututtamassa Nopola Newsin tiedontuottajia.

Juha Honkonen ja Laura Vesa ovat freelancer toimittajia ja tulivat tekemään juttua Nopola Newsistä Journalisti lehteen. Laura Vesalla oli mukanaan sisältörikas kameralaukku. Oikein kateeksi kävi, vaikkei niillä vempeleillä meikäläiset mitään tee, kun ei osata. 

Veikko ja Irma olivat toimittajavieraita vastassa Paletin kahviossa. Paletista siirryttiin esittelyiden jälkeen Kyyjärven Nuorisotalolle tapaamaan Leena Arokkia. Leena on 4h yhdistyksen toiminnanjohtaja ja tiedontuottaja. Leena sai oppinsa Nopola Newsin tiedontuottamiseen, palattuaan töihin äitiyslomaltaan, sijaiseltaan Elina Huttuselta.

Nuopparilta tulla kurautettiin vauhdikkaasti Veikon kyydissä kunnantoimistolle. Toppisen Aaro sai vuoron tempaista sanat suustaan toimittajien puntaroitaviksi.

No saatiin Kyyjärven kirkkoherrakin kiinni. Pappilassa oli sattunut vesivahinko ja kirkkoherranvirastossa oli meneillään jokin kokous, joten ei auttanut muu kuin mennä tekemään haastattelua kirkkoon. Olavi Vallivaara kertoi tamperelaistoimittajille omista tiedottamis- ja kirjoittamiskokemuksistaan Nopola Newsiin.

Kirkosta palasimme kauppakeskus Palettiin, jossa Paletin kauppiasyhdistys ry:n tiedontuottaja Pirkko Sorsamäki valotti asioita yrittäjien ja Paletin näkökulmista. Pirkko on ollut Nopola Newsin tiedontuottajana noin kuukauden verran ja kehuu mm. julkaisujärjestelmän helppokäyttöisyyttä.

Toivottavasti toimittajat pääsivät ehjin nahoin takaisin, sillä päivällä arvelivat, että jos valosan aikaan pääsisi palaamaan. Kuuden maissa illalla oli kuitenkin vielä kova pohdinta menossa Esson baarissa. Tuli 20-pennin pajatsokin kuvattua monesta kulmasta.