Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Myyjäisviikon tapahtumia

Maija Uusisalo

Kahvila Löytöretkessä tapahtuu koko tulevan viikon ajan monenlaista jouluista juttua.

MLL:n Kyyjärven yhdistys päätti toteuttaa suunnitellun myyjäisviikon viikolla 50 ja mukaan on lähtenyt mukavasti eri yhteisöjä ja järjestöjä. Myyjäisviikon avaus on maanantaina 11.12. klo 17, jolloin Metsänhoitoyhdistyksen lahjoittamaan joulukuuseen syttyy valot ja kunnanjohtaja Mikael Palolalla on puheenvuoro. Osuuspankki tarjoaa koko päivän jouluglögiä ja illansuussa haitarimusiikki viihdyttää niin ostajia kuin myyjiäkin.
Keskiviikkona Lucia-neito kulkueineen vierailee heti aamu kymmeneltä ja Touhulan väki tarjoilee pipareita ja mehua puolen päivän jälkeen. Huhu kertoo, että joulupukkikin vierailee keskiviikkona klo 12.30 jälkeen.
Perjantainakin on vieraita Korvatunturilta ja Apteekin väki naapurissa kutsuu kaikkia jöuluglögille.
Lauantaina on sitten vielä mahdollisuus saada viimeiset kirjeet Joulupukille kirjetontun mukaan klo 11-13 ja lapsia leikittää leikkitäti klo 12-13.
Alkuviikosta on voi ostaa vielä lähetysmyyjäistavaroita, Touhulan tavarat ovat myynnissä koko viikon, Lions Club myy lyhteitä, linnunsiemeniä ja joulukuusia ja monet eri luokat ovat eri päivinä myymässä mm. kransseja, lahjatavaroita ja leivonnaisia. Myös MLL järjestää oman myyntipöydän ja löytyypä Löytöretkestä nukkeja, mehuja, hilloja ja monenlaisia muita ideoita vaikkapa pukin konttiin.
Löytöretki palvelee arkisin aina klo 10-18 ja lauantaina klo 10-14. Tervetuloa!