Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Raahesta ei voittoa, Salama vei 3-0

5.12.2006 Hannu Kalliojärvi

Kykyläiset eivät saaneet rivejään kuntoon Saloisten Salamaa vastaan. Flunssa rokotti kuten Salamakin.

Syyskausi on paketissa, yksi voitto, yhdeksän tappiota.

Sarja jatkuu Loppiaisena, pelejä kertyy vielä ainakin 14. Mikäli ei säilytä suoraan sarjassa, jatkuu vielä karsinta, johon joutuu kolme heikointa. Jatkosarjan lähtöpisteet, paras saa 5, kakkonen 4 jne. ja kolme heikointa jatkaa nollilta.  Takana on siis rankka syksy, tilanteeseen osattiin varautua ja kokoajan on menty hieman eteenpäin. Parissa viimeisessä matsissa alkoi keskihyökkäys toimia, se auttaa jo paljon laitureita.

Kuukauden tauko on nyt käytettävä tehokkaasti. Tammikuussa ei auta selitellä, jos meinataan pärjätä ja pitää kiinni yleisöstä. Vahvistuksia otetaan mikäli sellaisia löytyy. Raahessa mukaan tuli jo Antti Kemppainen, joka olemuksellaan ja asenteellaan kyllä herättää joukkuetta. Tervetuloa vahvuuteen. Liberona esiintyi eka kertaa Huttusen Juha ja hyvin mies paikkansa hoiti vaikka flunssa rasitti. Palkinnon Kykystä nappasi Henkka  Huumarkangas.

Tulevaan sarjaan on nyt aikaa kuukausi. Joukkueen tulee nyt itse asettaa sellainen tavoite mihin se kykenee, paineita ei ole. Seura ei ole painostanut eikä kukaan muukaan, jokaiselle suosittelen vilkaisua VaLePan sivuille ja katsokaa kuvista, mitkä on pelureiden ilmeet onnistumisen jälkeen. Siinä on sitä jotain, sanois Topi.