Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Maija Aalto tienasi pullakahvit..

11.12.2006 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

.. tai vaikkapa näin Joulun alla joulutorttukahvit.

On se kätevä peli, tämä Mediacabinetin kehittämä kävijäseuranta. Sitä seurataan päivittäin ja tälle päivälle sattui ihmeellinen piikki Helsingin Sanomien blogeista osoitteesta blogit.hs.fi. Yksittäisiä kävijöitä kyseisestä osoitteesta on toki ollut vuoden mittaan, sillä Anssi Miettinen teki reilu vuosi sitten juttua blogeista bloggaamalla ja siinä yhteydessä Nopola Newskin tuli hvyin esille. Painettuna se ilmestyi Helsingin Sanomien Marraskuun 2005 kuukausiliitteessä. Noita peruja ne yksittäiset käynnit varmaan olivat.

Tänään tuli kuitenkin melkoinen piikki, joka tietenkin piti selvittää. Sieltähän se löytyi Maija Aallon kansalaisjournalismia käsittelevästä blogimerkinnästä. Käykääpä lukemassa tästä linkistä. Oikein koulukirjaesimerkki näemmä. Joskus taannoin tuli luvattua ne leivoskahvit vastaavista kirjoituksista. Tuija Aalto, Matti Lintulahti, Anssi Miettinen ja monet muut ovat jo kupposensa ansainneet kunhan tänne peräkylälle eksyvät. Lisätään nyt siihen samaan listaan Maija Aalto, Helsingin Sanomien toimittaja.

Viime viikon perjantaina muuten pidettiin palaveria Mediacabinetin Sami Sunin ja Juha Mattilan kanssa. Kehiteltiin uusia kuvioita ensi vuodelle. Sen verran voisi antaa vinkkiä, että jos Joulupukin toivelistaan vielä jotakin mahtuu niin kannattaa lisätä videokamera tai hyvään kuvanlaatuun pystyvä kamerakännykkä tai ainakin tallentava mp3 soitin. Nettiradiopuolen "propellihattujen" kanssa sovittiin palaveria ensi vuoden puolelle, nähtäväksi ja kuultavaksi jää mitä ovat kehitelleet.

Missäs se Joulupukin lista olikaan ..... ja mitäs nämä Valokaistan kävijät ovat?

Niin ja jos hakusana Googlessa on tuottanut miljoona vastausta niin apua oikeiden hakujen tekemiseen löytyy osoitteesta http://lyhyt.vuodatus.net . Heikki Waan siellä bloggaa ja opastaa. Nopola News on komeasti linkkilistalla.