Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yrittäjät ja koulu lisäävät yhteistyötä

Kyyjärven Yrittäjät ry / Katriina Oinonen 20.12.2006

Kyyjärven yrittäjät ry ja koulu miettivät yhdessä, miten lisätään koulun ja yrittäjien yhteistyötä.

Yrittäjien puheenjohtaja Jaakko Uusisalo, sihteeri Katriina Oinonen ja hallituksen jäsen Markku Muli kävivät marraskuun lopussa koululla pohtimassa rehtori Maija-Liisa Immosen, opinto-ohjaaja Satu Heikkilä-Pesonen ja opettaja Kaisa Tammisen kanssa, miten koulu ja yrittäjät voisivat lisätä yhteistyötään sekä lisätä kyyjärveläisten yritysten ja yrittämisen tietämystä kouluissa. 

 

TET-Tori on jo avannut sivunsa myös Kyyjärven osalta ja siellä onkin jo jotain kyyjärveläisiä yrityksiä tarjoamassa tet-harjoittelupaikkoja. Lisää yrityksiä sinne kuitenkin kaivataan.

 

9. luokkalaisille päätettiin järjestää tilaisuus, jossa yrittäjä kertoo oman yritystarinansa. Katriina Oinonen kävi 15.12.2006 kertomassa omasta yrittäjyydestään, siitä miten on yrittäjäksi päätynyt ja minkälainen on hänen yrittäjän työpäivänsä.  9.luokan oppilaat kuuntelivat kiinnostuneina ja tekivät tilaisuuden päätteeksi hyviä kysymyksiä.

 

Ala-asteella päätettiin aloittaa kummiluokka toiminta. Jokaiselle ala-asteen luokalle ensimmäisestä luokasta kuudenteen valitaan kummiyritys, joka sopivissa tilaisuuksissa on luokan mukana kolme lukuvuotta kerrallaan. Kummityritykset valitaan ensi vuoden puolella.

 

Koulun ja yrittäjien yhteistyö on näillä näkymin hyvällä mallilla.