Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sokerihumalat Metsolassa

20.1.2007 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Mitä tarvitaan mukaan yöretkelle? Jotain pientä hyvää naposteltavaa...

Kyypartion retkivuosi avattiin Metsolan retkellä 19.-20.1. Retkeilijät olivat Lynx- vartiosta. Meikäläisen suuntavaistolla ja ajotaidoilla aivan kuin ihmeeksi päästiin perille parkkipaikalle. Tosin pientä peruutusneuvontaa piti vastaanottaa ns. peltoautokuskeilta. Turhan painavien rinkkojen kanssa saavuttiin iltahämärässä kämpälle. 

Vieraskirjaa lukiessani ajattelin, että Metsola on monelle kävijälle tuttu ja rauhaisa hengähdyspaikka. Meidän mölyävä sakki taas tykkää tilavasta lämpimästä kämpästä ja poikien suulla sanottuna: saa huutaa eikä naapurit häiriinny. Ja kyllä meistä aina ääntä lähteekin...

Illan aikana rinkoista purettiin sitä pientä hyvää naposteltavaa. Mutta sillä määrällä olisi kyllä tyydyttänyt kokonaisen lippukunnan makean himon! Herkut oli ihan pakko kuvata, otoksen kehtaan laittaa vain kolon seinälle. Sillä ajatuksella, että retkiherkkujen määrää ja laatua tulisi tarkistettua.

Joku on ystävällisesti lahjoittanut Metsolaan kahvipannun kaikkien käyttöön. Kyypartio on saanut lahjoituksena paistinpannun, jonka jätimme kämpän seinälle retkeläisten käyttöön. Letut onnistuivat sillä erinomaisesti ja vieläpä vähällä rasvalla.