Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppanit

Historiallinen valtuuston kokous...

22.1.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

.. Nopola Newsin kannalta tarkasteltuna ja toki muutenkin.

Kun nettiradiolähetys laitettiin päälle, latausten määrä hyppäsi samantien kahteenkymmeneen, siitä 37 ja edelleen yli kuuteenkymmeneen. Huippu eli 88 latausta on Nopola Newsin uusi ennätys, kuuntelijamääräksi muutettuna saattoi jopa 200 kuuntelijan määrä rikkoutua. Verkko ei pätkinyt ja teknisesti lähetys onnistui hyvin. Myönteistä palautetta kuuluvuudesta saatiin aina Jyväskylää myöten.

Paikanpäälle oli saapunut noin 30 henkeä ennätys varmaan sekin. Ennakkotietojen mukaan odotettavissa oli pitkä ja äänestyksiä sisältävä kokous, mutta toisin kävi. Eväitä ja kahvipulloa ei tarvittu vaan kokous nuijittiin läpi vajaassa puolessa tunnissa. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Maija Uusisalo, ensimmäinen naispuolinen puheenjohtaja kautta aikojen Kyyjärven historiassa. Luulisin. Kunnanhallituksen puheenjohtaksi valtuusto valitsi Hannu Kainun. Kuntaorganisaatio tiedottanee päätöksistä erikseen.

Monessa mielessä historialliseksi tilanteen tekee myös se, että Järviradio lähetti kokouksen tallenteen uusintana samana iltana klo 21.00. Kansalaismedian tuottamaa aineistoa siis ns. virallisessa, laajan kuuntelijakunnan omaavassa, mediassa. Järviradion nettilähetyskin ladattiin tilaston mukaan vielä 28 koneelle. Toisin sanoen valtuuston kokousta ladattiin illan aikana siis 116 koneella ja siihen päälle normaalit Järviradion kuuntelijat. Melkoinen saavutus.

Valtuuston kokouksen tallenne löytyy Nopola Newsin Nettiradio -painikekeen alta lähipäivinä.

Seuraavaan valtuuston kokoukseen on luvassa muutama mikrofoni lisää ja valtuutetuille kirjalliset pelisäännöt muistin virkistämiseksi. Kyllä se tästä.