Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kodin lämpöä

Mirjam Huotari

Kotikokoukset olivat joskus helluntaiherätyksen historiassa hyvinkin yleisiä, kun evankelistat kiersivät uusilla paikkakunnilla, joissa ei vielä ollut seurakuntia. Nyt nuo kotikokoukset ovat jääneet harvempaan. Sunnuntaina 18.2. kello 19 eteenpäin Pirjo ja Lasse Kainun kotona kuitenkin on päätetty ottaa kodin lämpöä ja Raamatun sanaa laulujen sävelillä höystettynä. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Noissa kotikokouksissa on usein rennompi tunnelma kuin seurakuntarakennuksissa pidetyissä. Kaavat pakkaavat jäädä vähän vähemmälle ja jo pelkästään se, että väkisinkin ollaan lähekkäin, lisää yhteyden tunnetta. Todistajat ovat vielä tämän jutun kirjoittamisen aikaan arvoitus, mutta eivätköhän nuo selvinne ennen kokousta. Raamatun Sanaa jakaa Mirjam Huotari. Musiikista vastaavat kuoro sekä Pirjo Kainu ja Kalevi Lahti duettona. Tulkaahan ottamaan selvää, kuinka täyteen saamme yhden kodin ahdettua ja mitä oikeasti tapahtuu.

Nyt tuntuu sisällä olo ihan mukavaltakin, kun ulkona paukkuu kunnon pakkanen. Toisaalta ikkunoista on paljon ihanampi katsella ulos, kun maa on valkoinen eikä musta. Kiitos taivaan Isä talvesta, ja kiitos siitä, että annat meille ihanan illan Sinun Sanasi äärellä ja toistemme seurassa!