Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset vs. SalSa Raahesta

Lentopallon huippuiltamat jatkuu. Illan pelissä lauteilla myös Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkinen sekä uutena kommentaattorina kuvassa vasemalla Helen Suvanto os. Vesik eli Rivon sisko.


Kyky-Betset vs. Luomu-WolleyMaailmanluokan pelimiehet paikkakunnalla!MM-tason pelaajia Kyky-Betsetin vahvuuteenSalilla lauantaina: M40 B-finaaliKyKy / Yhdistelmäjaoston kokous 29.1.2007

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Maailmanluokan pelimiehet paikkakunnalla!

16.2.2006 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Beach Volley -tähdet Kristjan Kais ja Rivo Vesik saapuivat iltapäivällä ja illalla heidät nähtiin jo pallon kimpussa salilla.

Kyky-Betsetin joukkuetta vahvistavat viikonlopun aikana kahdessa kotiottelussa huippuluokan pelimiehet Kristjan Kais ja Rivo Vesik. Illan harjoituksiin oli saapunut runsaasti yleisöä eikä ihme. Harvoin tämän tason pelimiehiä nähdään näillä seuduilla.

Kovassa iskussa näyttivät molemmat olevan ja pitää toki ollakin, kun kyseessä on maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon sijoitetut pelaajat ja Pekingin Olympialaiset siintelevät mielessä.

Huomenna Kyky-Betset nähdään siis tosi toimissa klo 19.00 alkaen, kun vastaan asettuu Kiuruveden Luomu-Wolley ja heti perään sunnuntaina samaan aikaan Saloisten Salama Raahesta.

On melkoisen varmaa, että yleisöennätys rikkoontuu lähipäivien aikana. Yleisöä huudattaa tuttuun tapaan Lasse Mansikka-aho ja reaaliaikaisena kommentaattorina Matti Försti. Nettiradio paikalla tuttuun tapaan, mutta nyt kannattaa tulla paikanpäälle kauempaakin. Tohtori Kais ja vastustajat tuntevatkin jo Kyvyn seitsemännen kenttäpelaajan - raivoisasti kannustavan kotiyleisön - mutta eiköhän anneta nyt Rivo Vesikillekin kunnon näyte.

Tervetuloa