Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset vs. SalSa Raahesta

Lentopallon huippuiltamat jatkuu. Illan pelissä lauteilla myös Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkinen sekä uutena kommentaattorina kuvassa vasemalla Helen Suvanto os. Vesik eli Rivon sisko.


Kyky-Betset vs. Luomu-WolleyMaailmanluokan pelimiehet paikkakunnalla!MM-tason pelaajia Kyky-Betsetin vahvuuteenSalilla lauantaina: M40 B-finaaliKyKy / Yhdistelmäjaoston kokous 29.1.2007

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

MM-tason pelaajia Kyky-Betsetin vahvuuteen

KyKy/Lentopallojaosto

Beach Volleyssä 2005 viidenneksi yltäneet Kristjan Kais / Rivo Vesik tulevat vierailemaan Kyyjärvelle...

Beach Volleyssä 2005 viidenneksi yltäneet Kristjan Kais / Rivo Vesik  tulevat vierailemaan Kyyjärvelle ja vahvistavat joukkuetta viikonlopun kaksois otteluissa. Lauantaina vastaan asettuu Kiuruveden Luomu-Wolley ja sunnuntaina aina rakas kiistakumppani Saloisten Salama Raahesta.

Molemmat pelit alkavat klo: 19.00 ja pelithän on kuultavissa Nopola News sivuilta.

 

Kais / Vesik on oma lukunsa Kykyn historiassa, nämä pelaajat ovat olympialaisiin matkalla ja kuka tahansa ottaisi heidät joukkueeseensa Suomessa. Liigassa heille olisi käyttöä, mutta tuskin heitä moni arvaisi kysyä ja tuskin pojat edes lähtisivät.

Heille on kokemus käydä katsomassa pienen paikkakunnan ihmettä. Tunnelma on jotain aivan erilaista, hienoa kuinka ihmiset nauttivat tapahtumasta ja tukevat omaa joukkuettaan. Tätä en ole muualla kokenut, se on motiivi ja siksi haluan auttaa pienen kylän ihmisiä. Näillä sanoilla Kristjan kertoi motiivistaan saapua viime vuonna.

 

Rivon näin ensimmäisen kerran viime kesänä Turun sateliitti turnauksessa ja hän kertoi myös halukkuudestaan tulla vierailemaan. Kristjanin kertoman mukaan Rivon tulisi nähdä Kyyjärven ihmeet ja syödä pitsaa Villiviinissä. Pelaamaan Rivo suorastaan rukoili, kauan ei tarvinnut miettiä.

 

Nyt on juhlan aika, ajatelkaa mikä tilaisuus niin pelaajilla kuin yleisöllä.

Montako kertaa päästään nauttimaan tapahtumasta jossa 20:n parhaan joukkoon maailmassa sijoitetut pelurit pukevat päälleen Kykyn paidan.  Kais /Vesik on nyt 9. sijoitettu.

 

Tulkaa kokemaan miltä matka Pekingiin maistuu !!