Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kumpulan virtapiiri sai vieraakseen Kimingin virtapiirin ystävänpäivänä

Kumpulan koululla toimiva Kumpulan virtapiiri sai vieraakseen Kimingin virtapiirin keskiviikkona 14.2.2007 klo:14:00. Hyvin tuo piirien kohtaaminen sujui, ei tullut yhtään oikosulkua!


Kyyjärven vanhusneuvosto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto/Maija Suuniittu 8.2.07

Vanhusneuvosto on kunnanhallituksen asettama toimikunta.

Yksi vanhusneuvoston tehtävistä on tehdä aloitteita ja esityksiä ikäihmisiä koskevissa asioissa.

Neuvostossa on kuusi jäsentä. Kaksi heistä on nimennyt kunnanhallitus, kolme on Eläkeliiton nimeämää ja yksi jäsen on seurakunnan edustaja.

Puheenjohtajana toimii kunnallisneuvos Tapio Lintulahti, varapuheenjohtajana Taisto Lahtinen. Muut jäsenet ovat :Tuula Härkönen, Annikki Kujala,Aira Halmesaari sekä Aira Toivanen. Neuvoston sihteerinä on Maija Suuniittu siihen saakka kunnes vanhustyönjohtaja aloittaa työnsä.

Syksyllä saimme liikuntapiirin pyörähtämään käyntiin.Innokkaita liikkujia on yli kaksikymmentä.Jostain syystä joukko on kovin naisvaltainen.Hyvät miehet-tulkaa mukaan!

Kyselyitä kunnanhallitukselle olemme tehneet ikäihmisten asiointiliikenteen järjestämisestä. Varsinkin kesällä kun kouluautot eivät liikennöi. asioiminen sivukyliltä on lähes mahdotonta. Taajama-alueella ja sen läheisyydessä asuvat ikäihmiset kokevat myös matkan kauppaan pitkäksi ja vaaralliseksi.Asiointiliikenteen järjestäminen koskee myös heitä

Katsellessani edellisten vuosien pöytäkirjoja, huomasin että dementiaa sairastavien kuntalaisten hoito(koti- ja laitoshoito)on ollut neuvostossa esillä usean vuoden ajan. Kotihoito on varmasti asinmukaisella tasolla. Kolme kertaa kokoontunut uusi neuvosto on joka kerta keskustellut asiasta, varsinkin laitoshoidon osalta. Nyt kun kunnissa sorvataan palvelurakenneuudistusta, olisi tärkeää tehdä päätöksiä laitoshoidon osalta-ja pikaisesti.

Jäämme odottelemaan uuden vanhustyönjohtajan näkemyksiä. Annamme hänelle aikaa perehtyä asioihin Kyyjärvellä, mutta mahdollisimman pian on ratkaistava laitoshoidon kohtalo.