Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Riihimäki hiihdon muistoissa Jaakko Hukka

3.3.2007 Alpo Viitala

Ensi maanantaina 5.3 tulee vuosi siitä kun Riihen isännän hiihto kilometrit tuli täyteen.

Ei tullut mieleenkään vuosi sitten, että voisi käydä näin, kun vahtasin makkaravalakialla Riihen seinässä  Jaakon kaivertamaa tekstiä isoilla tikkukirjaimilla J.HUKKA . Mietin siinä pölkyn päässä istuessa, että millähän tuo on kaiverrettu. Onko ollut peräti kirves tai puukko ja vasara. Ikääkin arvailin, sen täytyy olla yli 50 vuotta. Aina hyvän tuulinen ja iloinen Jaakko nukkui pois kotonaan Rovaniemellä.

Sunnuntaina 11.3.2007 hiihdettävässä Riihimäki Hiihdossa lupasi Jaakon vaimo Maikki tarjota hernekeiton kaikille hiihtäjille, jos vain Keittäjä löytyy. Maikki lupasi myös makkara nuotiolla tarvittavat polttopuut. Sehän sopii oikein hyvin lämmitellä Jaakon tekemillä puilla, ja näin Jaakkokin istuu nuotiolla näkymättömänä  makkaran käristäjälle lämpöä antaen.

Riihimäessä riihen edessä klo. 12.00 minuutin mittainen  hiljainen hetki Jaakko Hukan Muistolle, jonka jälkeen kuullaan Kirkan CD-levyltä kappale jonka nimi on Niin paljon se sattuu.

Hiihdon lähtopaikat ovat Harsunkankaan Hiihtomaja ja Nurmijoen Koulu. Taukopaikat avoinna 10.00 - 14.00. HUOM. Hiihtomajalta lähtijät uusi reitti Harsunnevan kautta. Pulkkamäen laavulta on myös latu. Reitin pituus Hiihtomajalta n.27 km Nurmijoen koululta n. 16 km.

Hiihto on kuntopassi tapahtuma . Kirjaa nimesi Hiihtomajalla, koululla ja Riihimäessä osanottaja luetteloon. Osanottajien kesken arvotaan pieniä tavara palkintoja. Olet myös mukana vuoden lopulla suoritettavassa Kuntopassi arvonnassa. Tapahtuman järjestää Kyyjärven Kyky/Hiihto.

Tervetuloa kaikki hiihdon ystävät!!!