Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kylmää kyytiä Rovaniemeltä

1.3.2007 Hannu Kalliojärvi

Kuljetusliike tarjosi kyllä lämmintä matkaa, mutta isäntäväki Rovaniemellä ei ollut yhtä lämminhenkinen.

Santasport2 oli päättänyt maksaa tammikuun pelissä koetun tappion takaisin. Eränumerot selvästi 3-0 ja pelistä ei montakaan hyvää suoritusta löytynyt betonimiesten osalta.

Santasport pelasi vahvistusten tukemana, mutta ilman Kuoksaa, Kolehmaista tai Kangaskokkoakin he olisivat meitä nöyryyttäneet, olimme jäässä koko orkesteri. Flunssa oli verottanut osan voimista ja pitkä matka puudutti pelurit. Liikkeet olivat kuin itse valmentajalla, nyt ymmärrän miltä veteraanisarjojen pelaajat näyttävät ”nopeinakin”.

 

Tapahtuma ei jättänyt kovin asiallista kuvaa, yleisöä toimitsijat mukaan lukien n. 20. Verkko oli oma lukunsa, en tiedä mutta veikkaan että vanhempi kuin kirjoittaja. Kaikki kunnia vastustajalle, he olivat selkeästi parempia kuin Kyky. Puitteet molemmille joukkueille samat, joten turha on selitellä. Parasta antia saatiin kotimatkalla, tavoitteista ja yhteishengestä otettiin kantaa, suunta oli eteenpäin. Katsotaan onko Kalepa otteluun valmistauduttu paremmilla eväillä.

 

Nyt alkaa tiukat koitokset siitä ketkä joutuvat karsintasarjaan, kurssia ois tarkotus muuttaa jo Kalajoen kustannuksella sunnuntaina.

 

ps. Huttunen Juha esitti  parhaat suoritukset Kykystä, palkintoihin ei Rovaniemellä vaan törsätä ykkössarjassa.