EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Kyky-Betset vs. Sampo2

11.3.2007 Matti Försti / lisäkuvat AT

Neljän pisteen ottelu. Suora nettiradiolähetys illan ottelusta käynnistyy.

Joukkueet lämmittelevät. On lentopallon aika. Tänään kotijoukkue saa vastaansa Pielaveden Sammon kakkosjoukkueen. Molemmat joukkueet taistelevat kiivaasti sarjapaikasta. Sampo on kaksi pistettä edellä, joten on siis niin sanottu neljän pisteen ottelu edessä. Kotijoukkue on selkä seinää vasten, tänään on pakko voitaa, jos meinaa vielä taistella sarjapaikasta. Joukkueesta on pois kuumesairas Jukka Mäkelä. Rivistöjä on tullut paikkaamaan vanha tuttu: Teemu Hietalaakso. Vierailija Sammolla on kaksi ulkolaisvahvistusta. Virolais Rando Soome ja "veli venäläinen" Sergei Ivanov. Sergi on voittanut Suomessa kolme Suomen mestaruutta ja pelannut itänaapurin pääsarjassa kymmenen kautta.

Ottelu on alkanut 1-1. Hyvää taistelua puolin ja toisin 3-3. Paananen puolustaa hienosti ja Pykäri jujuttaa 7-7. Pykäri iskee omista korkeuksistaan 9-9. Kantonen päättää paterin. Kyky Betset tasoittaa 11-11. Nenyen syöttö kulkee 15-12 vierailijoille. Kotijoukkue hölmöilee Sammolle ilmainen piste:18-16 Pielavetisille. Kyvyn peli jäässä 21-17 Sammolle. Teemu Hietalaakso kentälle, Henkka huilimaan. Nenye liekeissä 23-19. Kyky kiristää 21-23. Sampo torjuu Pykärin, erä Sammolle 25-21. Kyky hermoili ja aloitussyötöt olivat huonoja. Sampo puolestaan jauhoi kokeen passari Sergei Ivanovin johdolla hyvää  monipuolista hyökkäyspeliä. Kentän kunkkku oli kovakätinen Oki Nenye.

Toinen erä: Tasaista on 2-2. Sergei ja Rando muodostavat kovan torjunnan:4-2 Sammolle. Kyvyn aika:3-6. Kyvyn peli sekaisin Sampo vie betonimiehet vikisee 3-9. Darius lämpenee kaksi onnistunutta hyökkäystä 6-10. Lampela tulee keskeltä 9-13. Jälleen Nenye, miestä ei nyt saada millään kiinni Sampo hallitsee 17-11. Darius otetaan tylysti kiinni 19-12 vierailijoille. Jälleen Sammom torjunta on betonia 21-12 savolaisille. Nenye iskee päivän komeimman paukun eräpallo Sammolle. Erä Sammolle helposti 25-12. Kyky oli huono, Sampo hyvä. Eräpisteet kertoo kaiken oleellisen.

Kolmas erä: Nenye aloittaa siitä mihin edellisessä erässä jäi :1-0 Sammolle. Pykärin hurja "mälli" 3-2 kotijoukkueelle. Rando iskee leveäksi 4-3 Betonimiehille. Pykäri "herää" jälleen hurja isku 7-5 kotijoukkueelle. Mutta Oki poikaa ei saada kiinni,peli tasan seitsemän. Tasaista on 12-12. Darius torjuu tasan kolmetoista. Räisänen vetää ässän 15-13 vierailijoille ja jälleen Nenye 17-15. Lampela luo uskoa omiinsa komealla paterilla 16-17. "Pykis" iskee 18-19. Räisänen innostuu:komea isku 21-20. Darius tasoittaa 21-21.Nyt onnistuu Iivarinen 23-21. Henkka puolustaa 23-24 ja nenye päättää pelin erä 25-23 Sammolle. Sampo ansaitsi voiton. Joukkue pelasi passari Ivanovin johdolla rauhallista ja tarkkaa peliä. Nenye oli kunkku myös Juha Iivarinen oli mies paikallaan. Joukkueen syöttö oli myös selvästi parempi kuin kotijoukkueen. Kyky oli vaisu Pykäri palkittiin, mutta ei Janikaan ollut parhaimmillaan.

Joten valitettavasti karsinnat taitavat kutsua. Mutta elämä jatkuu ja pelit jatkuvat. Ensi sunnuntaina Kyky kohtaa Laihialla paikallisen Lujan.