Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tietotekniikkakoulutus alkoi

Karstulan Kansalaisopistosta vt. rehtori Ritva Hiltunen ja Virpi Tuominiemi toivat torstai aamuna koneensa Myllylle (Säästötaloon).



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tietotekniikkakoulutus alkoi

1.3.2007 Irma Mäkelä

Karstulan Kansalaisopistosta vt. rehtori Ritva Hiltunen ja Virpi Tuominiemi toivat torstai aamuna koneensa Myllylle (Säästötaloon).

Kyyjärven Mediamylläreiden luokkatila loisti hohtavan ylpeänä, saadessaan oppilaita "tuvan täydeltä"  1.3.2007.  "Mörffin laki" toteutui välittömästi kurssin alettua, kun käännettiin ilmastointinappulaa, joka on toiminut tähän asti moitteettomasti, nyt se päättikin pysyä kuitenkin mykkänä. No toivottavasti huomiseksi saadaan ilmat virtaamaan.

Koulutus on työvoimapoliittinen koulutus, tietotekniikan peruskurssi. Koulutuksen järjestää Karstulan kansalaisopisto. Vastuukouluttajana toimii datanomi Virpi Tuominiemi.

Opiskelijoita on yhteensä 12, 1 Kivijärveltä, 2 Karstulasta ja loput Kyyjärveltä. Koulutus kestää 2 kuukautta eli huhtikuun loppuun saakka.

Kurssilla on käytössä aivan uudet Karstulan kansalaisopiston kannettavat tietokoneet. Koulutuksen tavoitteena on tietokoneen käyttäjän A-ajokortin suorittaminen, tai osia siitä.

Alustavasti keskusteltiin Ritva Hiltusen kanssa "virta päälle" -tietokonekurssin järjestämisestä lähiaikoina. Koulutus olisi tarkoitus lähteä tietokoneen käytössä aivan alkeista. Opetellaan laittamaan koneeseen virta päälle, koneen sammutus, Internetin käyttöä jne. Koulutuksen tarkemmasta ajankohdasta ja sisällöstä tullaan ilmoittamaan Nopola Newsissä.

Tästä se mylly lähti pyörimään!