Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hän on niin pienoinen

Äiti, prinsessa ja mummo voivat hyvin.Isän mielentila vähintään epäilyttävä.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Hän on niin pienoinen

1.3.07. Maija Suuniittu

Äiti, prinsessa ja mummo voivat hyvin.Isän mielentila vähintään epäilyttävä.

Pari vuorokautta olen totutellut olemaan mummo.Olo on kun osuuskaupan hoitajalla! Jotenkin epätodellinen ja leijuva.

Voi sitä odottamisen tuskaa ennen kun prinsessa näki päivänvalon. Välillä tuntui että minäkö se tässä synnytän,vatsassa nipisteli ja koko yön kuljin makuuhuoneen ja olohuoneen väliä.Ainakin jännittämisen puolesta olisin voinut synnyttää.

Jännitystä riitti vielä illansuuhun saakka.Kunnes isä soitti terveiset että tyttö tuli. Kyselin tietysti painoa ja pituutta, vastattiin että ilmoittaa ne kohta.Sain vielä kysyttyä että parkuiko neiti.Oli parkunut.Ajallaan tuli sitten neidin strategiset mitat ja mummon uteliaisuus oli tyydytetty.

Olen tässä tuumaillut mummouden filosofiaa. Varsinkin näin kun on yksinkertainen mummo, niin tunnekuohut ovat valtavia.Välillä naurattaa ja välillä itkettää-luulisin että onnen tunne saa aikaan kummankin reaktion.

Lähipäivinä mummo pakkaa potkuousuja ja paitoja ja pehmoleluja ja käy katsastamassa prinsessan livenä.Täytyy nyt malttaa mielensä niin  kauan että äiti ja lapsi ehtivät pois sairaalasta ja isäkin hieman toipua!

Mummon on myös muistettava että ei tyrkytä omia oppejaan lastenhoidossa,ne opit ovat kivikaudelta.