Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Hokkalan kinkerit Kangasluoman mökillä

Anja ja Jorma Kangasluoman mökillä pidettiin Hokkalan kinkerit sunnuntaina 15.4. Sää olikin vuodenaikaan nähden lämmin, lähes 20 astetta plussalla.


Äiti-lapsi -piiri vaihtaa paikkaaKevään isoskoulutus jatkuuNopolanewsin tiedontuottajat, tervetuloa!!!Pääsiäisaika kirkossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kansallinen veteraanipäivä

Olavi Vallivaara 27.4.2007

Kansallinen veteraanipäivä on perjantaina 27.4. Kyyjärvellä veteraanipäivän juhla on sunnuntaina 29.4.klo 18.

Kansallista veteraanipäivää vietetään 21. kerran tänä vuonna. Ensimmäisen kerran juhlapäivää vietettiin v.1987. Muistamme niitä sotiemme veteraaneja, suomalaisia miehiä ja naisia, jotka puolustivat maatamme viime sodissa. Päivän ajankohta on Lapin sodan päättymisen päivä. 27.4.1945 viimeinen saksalainen joukko-osasto poistui Kilpisjärven kautta Suomen alueelta. Sen jälkeen on rauha vallinnut maassamme. Veteraanipäivä korostaakin rauhan merkitystä. Meidän on hyvä elää täällä koti Suomessa, kun on rauha. Se onkin suuri ajallinen lahja. Sunnuntai-iltana 29.4. klo 18 on kirkossa messu veteraanipäivän merkeissä. Se on samalla Peuralinnan kylän kirkkopyhä ja mukana on myös kirkkokuoro. Jp:n jälkeen on kunniakäynti ja seppeltenlasku sankarihaudoille sekä veteraanipäivän kahvit seurakuntasalissa. Juhlan järjestelyistä vastaavat Kyyjärven kunta, seurakunta ja Peuralinnan kyläläiset. Tervetuloa!