Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hokkalan kinkerit Kangasluoman mökillä

Anja ja Jorma Kangasluoman mökillä pidettiin Hokkalan kinkerit sunnuntaina 15.4. Sää olikin vuodenaikaan nähden lämmin, lähes 20 astetta plussalla.


Äiti-lapsi -piiri vaihtaa paikkaaKevään isoskoulutus jatkuuNopolanewsin tiedontuottajat, tervetuloa!!!Pääsiäisaika kirkossa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pääsiäisaika kirkossa

Olavi Vallivaara 5.4.2007

Pääsiäinen on juhlien juhla. Kristus on noussut kuolleista ja kuolemallaan tuonut meille voiton.

Pääsiäinen on kristikunnan vanhimpia juhlia. Suomen kielen sana "pääsiäinen" tarkoittaa päästä pois. Jeesus Kristus on päästänyt meidät pois synnistä, kuolemasta ja kadotuksen vallasta. Kristityt ovat alusta saakka viettäneet viikon ensimmäisenä päivänä eli sunnuntaina viikottain pääsiäistä, ylösnousemuksen juhlaa. Sen rinnalla on tämä vuotuinen pääsiäisjuhla.

Kiirastorstaina on iltamessu kirkossa klo 19.Oman srk:n työntekijöiden lisäksi mukana Raimo Kytölä ja Kirkkokuoro. Pitkänäperjantaina on sananjumalanpalvelus klo 10. Mukana Nuorten kuoro. Pääsiäiskokko on lankalauantaina Rikkisenmäellä klo 20.Ennen tulen sytytystä hartaushetki. Pääsiäisaamuna, sunnuntaina, on jumalanpalvelus klo 8. Mukana Kirkkokuoro ja rippikoululaiset. Pääsiäisiltana seurat kirkossa klo 18. Puhe Juhani Hänninen. 2.Pääsiäispäivänä iltajumalanpalvelus klo 18. Tervetuloa juhlaan! Hyvää Pääsiäistä kaikille!