Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset tähtää Liigaan ensi kaudella

1.4.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / "urheilutoimitus"

Kyky-Betsetin miehistö nuiji juuri päättyneessä ottelussa Saloisten Salaman 3-0 ja vei nimiinsä jatkoerän 1-0.

Pikapuolin selviää matkaako joukkue Rovaniemelle pääsiäisenä vai missä toinen karsinta Santasportia vastaan pelataan.

Mutta kaikista suurimmat uutispommit kuultiin kuitenkin pelin jälkeen KyKy-Betsetin pukukopissa, sillä joukkue päätti suuressa hurmoksessa tähdätä ensi kaudella tosissaan Liigaan. Valmentaja Hannu Kalliojärvi ilmoitti neuvotelleensa sopimukset jo lähes valmiiksi Krisjan Kaisin ja Rivo Vesikin kanssa. Sopimus on 1-vuotinen ja siinä on lisäksi optio Pekingin olympialaisiin saakka. Sopimuksen mahdollisti Kyyjärven uusi suunnitteilla oleva liikuntapuisto, sillä siihen yhteyteen rakennetaan Suomen paras beach-volley kenttä, joka voidaan tarvittaessa kattaa räntäsateella. Pelaajille maksettava palkkiosummakaan ei päätä huimaa, sillä heille kuulemma riittää kolme kertaa viikossa pizza Villiviinissä ja puolilämmin yösija. Yksi ehdoton vaatimus parivaljakolla kuitenkin on se, että ruokailun aikana Hannu ei saa tarttua karaoke-mikkiin. Muutoin sopimus raukeaa välittömästi.

Liigaa ajatellen Kyyjärven sali eli hornankattila on auttamattomasti liian pieni. Asia kuitenkin järjestyi ikäänkuin vahingossa viime viikolla, sillä Betsetillä sattui kuudessa elementissä pieni mittavirhe. Kun tutkittiin piirustuksia niin huomattiin yllättäen, että ne sopivat pienillä muutoksilla loistavasti salin laajennukseen. Betsetin toimitusjohtaja Hannu Löytönen totesi puhelimitse, että kyllähän ne joutavat pois edestä, murskattavaksi ne muutoin menevät. Näin siis halliasiakin saadaan kätevästi järjestykseen ettei tarvitse Karstulassa pelata.

Myös kunnanjohtaja Mikael Palolalla oli iloista kerrottavaa lentopalloväelle. Hän oli nimittäin käynyt kunnanvirastolla tarkistamassa sähköpostinsa ja sinne oli tullut tontinvarausilmoitus Kotkanniemen uudelle asuntoalueelle Suomen lentopalloliiton toimitusjohtaja Antti Heikkiseltä. Anttihan vieraili Kyyjärvellä helimikuussa, juuri silloin kun Kais ja Vesik olivat pelaamassa Saloisten Salamaa vastaan. Nopola Newsiä lukiessaan hän oli huomannut Kotkanniemen tonteista kertovan artikkelin ja innostui asiasta. Palolan mukaan sähköpostin liitteenä oli jo rakennuspiirustuksetkin. Komea kolmekerroksinen pytinki, totesi Palola. Rantasauna ehkä turhan pieni, jos siellä meinaa lentopalloliiton väkeä kylvettää.

Paljon muitakin hyviä uutisia lentopallon ystäville olisi kerrottavana, mutta koska kello lähestyy jo puolta yötä niin on syytä julkaista nämä kuumimmat uutiset ensin. Hyvää aprillipäivän jatkoa vaan kaikille lukijoille !