Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Noitaoppilaat valmiita virpomaan

7.4.2007 Nopolan esikoulu/Eeva Pölkki

Nopolan esikoulun noitaoppilaat lähtivät kiirastorstaina harjoittelemaan virpomistaitojaan Värivelhon ja Noitamummelin kanssa.

Ennen virpomisreissulle lähtöä harjoiteltiin oikeaa lentoasentoa luudan kanssa, rämäkkää naurua ja taikomisasentoja. Noitaoppilaat kun oppivat nopeasti, niin matkaan päästiin lentoaikataulun mukaisesti klo 11.20.

Matkalla kohti vanhainkotia nähtiin lentäviä tipuja ja lentäviä peltilehmiä, joita kyllä varottiin ja katsottiin suojatiellä molempiin suuntiin. Vanhainkodin pihassa luudat laitettiin seinät varteen ja sitten ilahdutettiin vanhuksia virpomisloruilla ja -vitsoilla.

Lentomatka kohti Touhulaa sujui jo mallikkaasti ja iloisen pääsiäisen toivotukset kajahtivat ilmoille tottuneesti. Touhulaan oli lennähtänyt kevätharakka upeine sulkineen, joka yritti vaihtaa miniluutansa Värivelhon oikeaan taikaluutaan. Onneksi noitaoppilaat eivät suostuneet vaihtokauppaan. Ja päälle naurettiin oikeat noitanaurut.

Virpomispalkka nautittiin sitten Nopolan koululla ja taisi riittää vielä kotiakin viemisiä. Kiitos Kivirannan ja Touhulan väelle lämpimästä vastaanotosta!

Nyt kun harjoitukset takana niin eiku virpomaan!!