Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Jasper Toivo Matias on uusi seurakunnan jäsen

Jasper Toivo Matias Poikola kastettiin kotonaan Kyyjärven Ohramäessä lauantaina 28.4.2007.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

He saivat toisensa

Mirjam Huotari

Maaliskuun viimeisenä päivänä vietettiin iloista perhejuhlaa ensin Keuruun helluntaiseurakunnan temppelillä ja sitten Keuruun Vanhassa Pappilassa. Tanja ja Mika viettivät häitään sukulaisten ja ystävien kera. Kuin taivaan Isän lahjana tuoreelle avioparille, päivä oli ihanan keväinen auringonpaisteineen.

Nuoripari Laulainen (Tanja ja Mika) asteli Keuruun helluntaiseurakunnan temppelin käytävää Marko Halttusen (Iso Kirja ry:n johtaja) siunattavaksi. Hääpuheessaan Marko Halttunen nosti sulhasen serkkuna esille Raamatun arvoja avioliittoa koskien todeten, että Tanja (os. Lahtinen, Raili ja Lauri Lahtisen esikoinen) ja Mika olivat kutsuneet sukulaiset ja ystävät koolle pyytääkseen juuri heidän kanssaa Jumalan siunausta omalle liitolleen.

Vanhassa Pappilassa ohjelmaa esittivät sitten niin sukulaiset kuin ystävät. Välillä naurettiin ja välillä mietittiin hiukan vakavampia. Kaiken kaikkiaan läsnä olleet ovat kehuneet juhlia onnistuneiksi. Porukalla taisi olla hyvä olla keskenään. Monesta suusta tuli kuultua hauskoja ja iloisia muistoja, joista saattoi olla taivaan Isälle kiitollinen.

Vaikka vielä viime keväänä, ei kukaan voinut näistä häistä haaveilla, ei pari kuitenkaan tainnut olla toisilleen ihan tuntematon. Useammasta suusta kuultua oli se, että taisi parilla olla jotain pientä pilkettä silmäkulmassa jo teinivuosinaan. Silloin ei kuitenkaan vielä ollut aika, mutta nyt saimme yhdessä iloita toisensa löytäneistä ja pyytää taivaan Isän siunausta tuleville päiville hääparin yhteisellä matkalla. Taivaan Isä, Tanjan ja Mikan jokaisen päivän siunatkoon ja antakoon jatkossakin monta ihanaa, iloista ja hauskaa muistoa, joita jälkeenpäin muistella!