Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven yrittäjät ry:n kevätkokous

pidettiin 24.4.07 SahapakassaYhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyyjärven yrittäjät ry:n kevätkokous

Katriina Oinonen/Kyyjärven yrittäjät 2.5.2007

pidettiin 24.4.07 Sahapakassa

Kyyjärven yrittäjät ry:n kevätkokous pidettiin 24.4.07 Sahapakan riihessä. Paikalla jäsenten lisäksi oli Keski-Suomen yrittäjien varapuheenjohtaja Esa Järvinen Saarijärveltä, Kyyjärven kunnanhallituksen puheenjohtaja Hannu Kainu sekä kunnanjohtaja Mikael Palola. 
 
Esa Järviseltä kuulimme ajankohtaisista asioista mm. valtakunnallisista yrittäjäjuhlista Jyväskylässä 28.-30.9.07, joiden tarjontaan voi tutustua Keski-Suomen yrittäjien sivuilta.
 
Hannu Kainu ja Mikael Palola kertoivat kunnan kuulumisia. Mikael Palolan kertoi, että kunnan työttömyysprosentti on vain 6,3 %, mikä ilahdutti yrittäjiä. Lisäksi kunnalla on menossa kehityshanke risteysalueen kehittämiseksi. Tämä on  tietysti kaikille kuntalaisille mieluisa asia. Hannu Kainu toivoi edelleen yrittäjien ja koulun yhteistyötä ja oli tyytyväinen yrittäjien tänä vuonna järjestämiin palavereihin ja tapaamisiin koululla. Hänen mielestään oppisopimuskoulusta tulisi käyttää enemmänkin. Koulun ja yrittäjien ideoima 9. luokkalaisille järjestetty liikeideakilpailu on toteutettu ja parhaan liikeidean yrittäjät palkitsevat kevätjuhlan yhteydessä. 
 
Sahapakan ja Tuulan tarjoaman kahvittelun yhteydessä juteltiin yrittäjiä kiinnostavista asioista ja virallinenkin osuus eli kevätkokous saatiin pidettyä.