Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Löytölapsi noitien hoivassa

29.4.2007 Tuula Härkönen/Mediamyllärit

Perhoslaakson salaisuus -näytelmää on harjoiteltu Rientolassa ja ensi-ilta lähestyy: pe 18.5.2007.

Kantosen Suvi on paneutunut innokkaiden nuorten kanssa Sari Niinikosken kirjoittamaan näytelmään Perhoslaakson salaisuus. Noidat hienostelevan kissansa kanssa,  Pakkasmaan valtias husky-koirineen, poikansa Petteri ja Hile-mummo, perhoset ja käärmeruhtinas valloittavat näyttämön. Niin ja löytölapsi!

Suvi ja nuoret ovat muokanneet esityksen näköisekseen eli "musikaaliksi": nuorisobändi soittaa ja lauluja on lisätty tekstiin.

Näin suuren porukan kanssa näytelmän tekeminen on haastavaa. Jonkin verran on tullut vaihdoksia, mutta perusjoukko on pysynyt kasassa, kertoo Suvi ja lisää, nuoret ovat valmiita ideoimaan ja ovat mm. valmistaneet itse asunsa. Tärkeää on se, että tekemisellä on tavoite. Ensi-illaksi on sovittu pe 18.5., josta koivunlehti-viikon merkeissä pankki on ostanut 100 paikkaa. Toinen esitys on la 26.5.

Nuoret saavat esiintymiskokemusta ja itsevarmuutta; opitaan toimimaan ryhmässä ja ymmärtämään, että kun jokainen hoitaa oman osuutensa parhaalla mahdollisella tavalla, kokonaisuus onnistuu ja ilo on moninkertainen.

"Siivet rakkauden kasvaa, kun tunteensa näyttää."