Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lynx Karhunkierroksella

7.5.2007 Hakola Eevaliisa / Kyypartio

Me otetaan tää reissu ihan "läpällä".

Näin kertoivat pojat. Vastasin: Että ottakaa vaan ja kokemuksen ja hauskanpidon kannalta. Kunhan muistatte partiomaisen käytöksen. Melkein siinä se kisavalmistautuminen tulikin jo kerrottua. Tärkeintä oli että uskalsivat lähteä tekemään jotain sellaista missä lippukunnallamme ei liioin kokemusta tai perinteitä ole. Poislukien SSS:n porukan aikuisiällä kisaamat kisat.

Eli Lynx vartio osallistui lauantaina 5.5. Keski-Suomen piirin kevätmestaruuskisoihin. Partiotaidoista kisaillaan hauskanpidon /yhdessäolon kera. Tänä vuonna osallistui 14 eri vartiota kisaan. Kartan mukaan, välillä kompassia käyttäen pojat etsivat seuraavan rastin ja etenivät Karhunkierrosta pikkuhiljaa tehtäviä suorittaen. Satuin näkemään heidän maalirastille tulonsa ja hyvältä näytti. Eli kaikki oli koossa, suht ehjän näköisiä, suut kalkatti ja kukaan ei heti minut nähdessään sanonut: tää oli sitten eka ja vika kerta.

Väsyneitä, nälkäisiä, märkiä he kyllä olivat, mutta siihen kun sanoi yhden taikasanan:RAX niin kaikki tuollaiset pikkuasiat unohtuivat. Kisan tuloksia emme siis jääneet odottelemaan koska kaikki eivät olleet tulleet maaliin. Tulokset ja kuvia kisasta löytyy linkistä  http://koti.tnnet.fi/jyme/?id=etu&tiedote=10