Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Jamboree tyyliin Harsunkangas

12.5.2007 Hakola Eevaliisa / Kyypartio

Päiväkävelyllä yksi kourallinen sudareita ja toinen aikuisia.

Jott eli polkuvaellus päivämme oli varsin kolea. Tapahtuma täyteinen kevät "lukukausi"vaikuttaa myös osallistujamääriin. Ei sitä aina jaksa, eikä tarvitsekkaan. Harrastus ei saa olla lapselle rasite. Ja kyyjärvellä lapset ja nuoret harrastavat varsin aktiivisesti ja monenlaista, kukin mieltymyksiensä mukaan.  Pakko saada sanoa tähän väliin, miten upeaa nuorta väkeä tästä kylästä löytyy! Enkä tarkoita nyt vain partiolaisia, vaan koko sakkia.

Eksyinkö aiheesta? Siis takaisin jamboreelle. Siellä ei eksytty vaikka karttaa välillä tutkittiinkiin. Tosin välillä sudari saattaa vastata suuntaa kysyttäessä: "Entten, tentten, teelika mentten..." Mutta eikö me aikuisetkin välillä näitä polkujen valintoja mietitä, tavalla tai toisella. Tänään Eki oli ajatellut valmiiksi meille reitin, sen kun vain käveltiin. Ja löytyi jopa polkuja jotka ei kaikille tuttuja olleetkaan.

Jotain tänään opittiinkin. Esim. millaisen pesän törmäpääsky tekee, tervahaudan tuntomerkit, jokamiehenoikeuksia, ylämäki kävelyä takaperin. Kolmeen tuntiin mahtui monta asiaa. Kunto kohosi ja mieli virkistyi. Ja matkakin oli pienille vaeltajille sopivan pituinen.