Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Roskatalkoilla siisteyttä ja hyvää mieltä.

26.4.2007 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Partioviikko jatkui torstai-iltana roskatalkoilla.

Kirkon P-paikalle ilmaantui 36 roskien kerääjää, pieniä ja isoja mutta kaikki innokkaina hyvän asian puolesta. Kylän raittimme on nyt siistimpi välillä nuorisotalo - Paletti. Myös kunnantoimiston ja terveysaseman ympärillä siistittiin. Lapset kertoivat että paljon löytyi rikottua lasia, isoimmat palat pystyi keräämään.

Löytyi pulloja, muovinpaloja, karkkipapereita, sukkia, sirpaleita moneen lähtöön. Tupakka-askeja, korkkeja, cd-levyn paloja, jopa suksi jonka parhaat hiihtopäivät olivat jo ohi. Erikoisin löytö oli televisio. Omistaja ei ole selvästikkään ollut tyytyväinen ohjelmatarjontaan. Erityisen sotkuisia paikkoja oli ekopisteen ympäristöt.

Roskaamiseen me kaikki voimme vaikuttaa; ei roskaa tai keräämällä roskan. Eiköhän se tee vain kropalle hyvää kumartua tai polvia koukistaen kerätä se roska. Palkaksi saa hyvän mielen ja siistin ympäristön.

Pienessä ajassa, noin tunnissa talkoolaiset sai paljon aikaan. Toivotaan että rakas kylänraittimme pysyy siistinä. Lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille ja kiitos myös Kaunis Kyyjärvi ry:lle jäätelöistä.