Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Terveisiä Metsäkartanosta

24.5.2007 Kaisa, Hannu ja 6 lk. oppilaat

Taas on uusi päivä saatu iltapuoleen leirikoulussa. Tänään ovat pojat toimineet reporttereina.

Uusia kokemuksia on kerätty. Iltasella on vielä edessä retki turvekammille. Siellä paistellaan tikkupullaa ja makkaraa sekä pidetään hauskaa.

Jussi Tamminen, Erno Kauranen ja Tuomas Viertamo:

Meillä oli aamulla korikiipeilyä. Sää oli aurinkoinen ja lämmin. Korikiipeilyssä kiivettiin sinisten limukorien avulla. Siinä kaksi kaveria antoi koreja ja piti kiivetä niitten avulla. Siinä oli turvaköysi, kypärä ja varmistaja. Laji oli hauska ja hurja.

Tero Eteläkari, Teemu Pölkki, Ville Ohranen ja Ville Pölkki:

Frisbeegolf on metsässä pelattavaa golfia, mutta vain Fresbeellä. Fresbee pitää heittää reiän sijasta metalliseen ketjuhäkkiin. Ensin jaettiin fresbeet ja määrättiin heittojärjestys. Sitten siirryttiin ensimmäiselle heittopaikalle. Sitten alettiin heittää ensimmäistä häkkiä. Kuka sai vähimmillä heitoilla häkkiin, voitti. Sitten siirryttiin seuraavalle heittopaikalle, josta aloitettiin heittämään seuraavalle häkille. Sama jatkui yhdeksän häkin verran.

Sitten se, jolla oli yhteensä vähiten heittoja, voitti. Peli oli aika vaikea, koska maasto oli möykkyistä ja oli paljon puita. Myös järvi oli esteenä, mutta onneksi kovinkaan moni ei heittänyt sinne.

Jani Pakka, Sami Aumanen ja Ville Hänninen:

Me kerrotaan vähän suopotkupallosta. Siinä on suo, pallo ja pelaajat. Alue oli noin 22 metriä pitkä ja 10 metriä leveä. Alue oli tosi märkä ja siellä oli tosi syviä kohtia. Se oli tosi raskasta. Me pelattiin tytöt vastaan pojat. Tiukalle meni, mutta pojat voitti lopulta, vaikka tytöillä oli Kaisa ja Hannu-ope. Pelaajia oli kentällä kuusi (poikia), tytöillä lisäksi opettajat. Lopulta juoksimme vaatteet päällä järveen ja sitten pääsimme saunaan ja kaikilla oli hyvä olo.

Kuvasarjassa on mukana myös eilisillan tapahtumia. Leirikoulussa on ollut mukana 9 tyttöä ja 10 poikaa. Tytöt ovat siis olleet vähän alakynnessä. Tilanne kuitenkin eilisiltana tasapainottui, kun Hanna Hänninen ilmestyi paikalle. Ks. Kuva...