Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikkoKuulumiset


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Arjen antiikkia kyyjärveläisittäin -sarja alkaa / Päivitys 8.5.2007

8.5. /28.4.2007 Tuula Härkönen / Mediamyllärit

KANAVA VAIHTUU. 9.5. Prologi: Tätä käytän aina. Tätä olen käyttänyt vuosia, vuosikymmeniä. Tästä en luovu.

Kaapit ja laatikot ovat täynnä tavaraa, tavaraa jota ei käytetä. Miksi? Aina tällaisia tarvitaan; voi miten kaunis / halpa / kätevä;  kiitos lahjasta ; muistoksi jotain; no, jospa sitten tilaan sen; pakkohan jotain on ostaa...

Totta,  jotain me tarvitsemme. Muistan lapsuudestani ns. terävän veitsen, jonka löytämiseksi käännettiin talo vaikka ylösalaisin. Se oli tavallinen veitsi, joka jostain syystä oli huipputerävä. Isä kyllä terottikin sitä puuhellan reunaan. Veitsi oli päästään katkennut, kulunut keskeltä, väriltään tummunut. Sillä leikattiin kaikki: leipä, pulla, kuivakakkujen ohuet siivut; vihannekset - kaikki. Sanottiin: Kukaan ei poistu ennen kuin teräväveitsi löytyy.

Minun aarteeni on kuvassa: keltainen nuolija, joka muodoltaan ja kovuudeltaan on täydellinen. Taitaa olla lapsuudenkodistani, ainakin 20 vuotta vanha, nyt jo kulunut ja vähän päästään käyrä, mutta se toimii ja kestää!!!

Näillä sanoilla esittelin uuden sarjan: Antiikkia, antiikkia kotoisasti keittiössä meillä Kyyjärvellä. Tällä kanavalla toukokuussa - tavaran tarina ja kuka onkaan tavaran takana, olkaa hyvä. 

VAIHDETAAN KANAVAA / PALSTAA: Asumisesta Hyvinvointiin.

I osa Anneli Pölkki ja sipulimylly 5.5.2007

II osa Sisko Pillikko ja Sorsakoski-veitsi 9.5.