Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Petäjävedellä ei hakattu päätä petäjään...

Torstaina 7.6. vietettiin Keski-Suomen 4H-piirin toimintapäivää Petäjävedellä. Perinteisesti toimintapäivän ohjelmaan kuuluvat kilpailut; koirataito, luontopolku, metsätaito, mönkijäcup sekä konetaito- ja työturvallisuus.


Missä innokkaat pelimiehet luuraa?IIlanviettoa Honkalehdon KievarissaKahvitarjoilu kesän kunniaksiHellepäivänä vauhti viilensi...Kesäkuun vapaa-aika tiedote 2007Tervetuloa kanssamme hotelliinLöytynyt vauvanukke

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

IIlanviettoa Honkalehdon Kievarissa

7.6.07 Eeva Pölkki

Karstulan maa- ja kotitalousnaiset kävivät vierailulla Kyyjärven maa- ja kotitalousnaisten kutsumina.

Keskiviikkoiltana 6.6. puoli seitsemän aikoihin rupesi Honkalehdon Kievarin pihapiiri täyttymään iloisesta puheensorinasta ja kesäisistä tunnelmista. Kyyjärven "maakotkat" olivat saaneet vieraikseen "sisaret" Karstulasta.

Kainun Seija Kyyjärven maa- ja kotitalousnaisista toivotti 20-päisen naisjoukon tervetulleiksi. Ahtilan Aila, Honkalehdon Kievarin emäntä, kertoi muutamalla sanalla Honkalehdon syntyvaiheista ja pihapiirin kunnostamisesta. Alkuleikin (KATSO IHMEESSÄ LISÄKUVAT!!) ja tutustumisen jälkeen nautittiin maittavaa iltapalaa navetassa. Paikat siellä olivat tiptop ja ei suinkaan lehmille vaan ruokailijoille ja kahvittelijoille.

Kahvia odotellessa oli mukavaa ja mielenkiintoista kierrellä Kievarin pihapiirin rakennuksissa. Ja nähtävää riitti! Toinen toistaan kauniimpia käsitöitä, vanhoja kalusteita, esineitä ja tavaroita eri vuosikymmeniltä Kievarin emännän kauniisti esille laitettuina. Mikäs siinä oli sitten kahvia juodessa akkaporukalla. Kaunis kesäinen ilta, ajan patinoima puutalo ja tupa, aurinkoinen emäntä ja hyvä seura... ja ne hyttysetkin kestettiin. Kiitos karstuset käynnistä ja kiitos Ailalle! Laitetaan sanaa kiertämään: kannattaa muuten poiketa Honkalehdon Kievarissa. Nähtävää ja ihmettelemistä riittää.