Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Petäjävedellä ei hakattu päätä petäjään...

Torstaina 7.6. vietettiin Keski-Suomen 4H-piirin toimintapäivää Petäjävedellä. Perinteisesti toimintapäivän ohjelmaan kuuluvat kilpailut; koirataito, luontopolku, metsätaito, mönkijäcup sekä konetaito- ja työturvallisuus.


Missä innokkaat pelimiehet luuraa?IIlanviettoa Honkalehdon KievarissaKahvitarjoilu kesän kunniaksiHellepäivänä vauhti viilensi...Kesäkuun vapaa-aika tiedote 2007Tervetuloa kanssamme hotelliinLöytynyt vauvanukke

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kesäkahvila kylätupa

13.6.2007 Irma Mäkelä

Kesäkahvila Kylätupa avattiin 11.6.2007 Kyyjärven liikekeskuksessa apteekin naapurissa.

Kahvila on tarkoitettu kaikenikäisille ja kokoisille kävijöille. Kylätupaan kannattaa poiketa rentoutumaan kahvikupin ääreen, sillä pieni juttutuokio ystävän kanssa antaa iloisen mielen - ja matka jatkuu.

Kylätuvasta saa kahvia, teetä ja mehua. Kahvin pullan kera saat eurolla ja teekupponen pullan kera maksaa 0,70 euroa. Viihtyisän kahvilan seiniä somistaa Tammisen Aulin 1970 luvulla maalaama taulu, sekä Lautasen Sirkan ja Mäntysen Eiran lahjoittamat seinävaatteet. Eira on tuonut tilaan myös matot, verhot ja pöytäliinat. Ulkokalusteet on Dagmar ja Hannu Alaselta, Dagmar on myös taiteillut Kylätalon hienon nimikyltin.

Kahviota pyörittää n. 10 Kylätuvan naista talkovoimin. Tule tutustumaan ja tuttuja tapaamaan.
Aukioloajat maanantaista perjantaihin kello 10.00-15.00.