Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

MLL:n retki PowerParkiin

Tiistai aamuna 19.6.07 31 lasta ja 13 aikuista matkasi Uusisalon JP:n ohjastamalla bussilla Kyyjärven MLL:n järjestämällä retkellä Alahärmään Power Parkin huvipuistoon. MLL:n jäsenille kyyti oli ilmainen ja muut maksoivat vain 2 €/hlö.


Vielä sopisi Powerpwarkin retkelle9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoillaHinkalon uimaranta kutsuuLukuvuoden päätösLeikkikentällePeppi vieraili Nopolan koulullaIloinen kevätjuhla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hauskaa ja hyödyllistä (?)

25.6. Leena Arokki

Viime lukuvuonna kymmenkunta tyttöä ahkeroi keskiviikkoisin koulun jälkeen pari tuntia käsityöluokassa.

Kyseessä oli koulun ja 4H:n yhteinen,3. ja 4. luokkalaisille tarkoitettu Käden taidot -kerho.

Mitä kaikkea me sitten teimmekään: kivitaidetta, kankaanpainantaa, jääkukkalyhtyjä(jotka haisivat tosi pahalle), joulukelloja, paperimassatonttuja, boordeja Nuopparin seinälle, koruja, huovutusta, pääsiäisnoitia, itse tehtyä paperia ym. ...

Kärsivällisyyttä tarvittiin monesti sekä kerholaisilta että ohjaajilta(Kainun Satu, Korpeisen Arja ja Arokin Leena); valmista ei aina tullut ihan heti, vaan joittenkin töiden valmistuminen vei useamman kerhokerran. Saattoi toisinaan muutenkin koulun jälkeen jo väsyttää.

Varsinaisena kärsivällisyystestinä voi pitää ystävänpäiväsydämen kutomista huovutuslangasta - osalla oli puikot ensimmäistä kertaa käsissään - mutta tytöt eivät halunnet luovuttaa (vaan huovuttaa) ja valmista tuli!

Kahdeksan tyttöä jaksoi jatkaa kevään loppuun asti ja lopussa aherrus palkittiin leivoskesteillä Nuopparilla. Tosi mukavaa oli koko lukuvuoden - ainakin ohjaajilla, toivottavast myös kerholaisilla.