Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

MLL:n retki PowerParkiin

Tiistai aamuna 19.6.07 31 lasta ja 13 aikuista matkasi Uusisalon JP:n ohjastamalla bussilla Kyyjärven MLL:n järjestämällä retkellä Alahärmään Power Parkin huvipuistoon. MLL:n jäsenille kyyti oli ilmainen ja muut maksoivat vain 2 €/hlö.


Vielä sopisi Powerpwarkin retkelle9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoillaHinkalon uimaranta kutsuuLukuvuoden päätösLeikkikentällePeppi vieraili Nopolan koulullaIloinen kevätjuhla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hinkalon uimaranta kutsuu

11.6.2007 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Juuri sinua partiolainen, joka et ole vielä ilmoittautunut kesäleirille.

Kolmen lippukunnan yhteistyö nytkähti taas tänään eteenpäin partion JUHLALEIRI 2007 järjestelyjen osalta. Kävimme nimittäin katsastamassa Hinkalon. Ja hyvältä näytti. Ainakaan Kyypartiolla ei ole ollut noin hienoja leiriolosuhteita minun aikanani. Hinkalosta löytyy esim. loistava keittiö eli ruokailut on helppo järjestää sisätiloihin ja talon astioilla. Samoin telttapaikat ovat ihanan tasaiset. Eli nyt ei tartte miettiä miten bodyn saa pidettyä telttapatjalla, jollei ole sitten unissa pyörimisen ongelmaa muuten. Uimaranta on hyvä. Samoin kivoja nuotiopaikkoja ja leikkipaikkoja erilaiseen toimintaan löytyy. Ja jos sataa, sisätilat ovat mainiot.

Karstulasta, Saarijärveltä ja Kyyjärveltä lippukunnat väsäävät yhteisvoimin juuri Sinulle sitä parasta kesäleiriä ikinä! Koska näemme leiriiin vaivaa partion juhlavuoden teeman innoittamana. Päätimme jatkaa ilmoittautumisaikaa 6.7. asti.  Tokihan haluamme mahdollisimman paljon leiriläisiä mukaan. Eli sinä joka vielä emmit, ennätät mukaan.

Leiriohjelmaa ei vielä voi paljastaa mutta vihjailevia sanoja voin antaa. Niitä ovat: vispilä, turvavaljaat, metsä, taikina, köysi, uikkarit, kanootti, makarooniloota, koristelu, puukko, hätä.

Leirin ajankohta 30.7.- 2.8. 2007

Lisätietoja saa Eevaliisalta.