Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Kansanedustaja Henna Virkkunen vieraili Kyyjärvellä

Virkkunen tutustui Kyyjärven kunnan ajankohtaisiin asioihin sekä vieraili Kauppakeskus Paletissa, Betsetillä, Kyyjärven Sahalla, Kivirannassa sekä Nopola Newsissä maanantaina 11.6.2007.


Raimo Salolta uusi levy

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Raimo Salolta uusi levy

30.7.2007 Kyyjärven Mediamyllärit/VH

Kyyjärveläisen Tenoriluutnantti Raimo Salon uusin pitkäsoitto-cd on nimeltään "Venäläisiä ikivihreitä".

Levyllä on 13 aitoa venäläistä iskelmää, kaikki aikansa hittejä ja yhden Raimo tulkitsee alkuperäiskielellä, siis venäjäksi. Levy on herättänyt kiinnostusta Pietarissa saakka ja konserttikutsu on kuulemma tulossa syksyksi. VL-Musiikki Oy:n tuottaja Veikko Laiho oli unelmoinut yli kolme vuosikymmentä tällaisesta levystä, nyt oli aika tehdä se kun löytyi sopiva laulaja, kertoo Raimo. Studiobändinä toimi taitava Petoman-orkesteri kvartettina ja haitariosuudet soitti Teijo Rekonen, joka on  Raimon orkesterin kapellimestari.

 

Sain itsekin osallistua vahvasti levyn musiikin tekoon, soitan koskettimia ja lyömäsoittimia levyllä. Lisäksi olin mukana miksaamassa kun levyä viimeisteltiin. Harri Pekkarisen Perägrammari-studio Kinnulassa on kansallista luokkaa ja siellä on mukavaa tehdä tätä työtä, kertoo Salo. Levy julkaistaan Keski-Suomessa Koirajärven Erämaalaulut-musiikkitapahtumassa 16.6 ja toinen julkaisutapahtuma tulee olemaan Helsingissä elo-syyskuun vaihteessa.

 

Edessä on mielenkiintoinen loppuvuosi, koska muitakin musaprojekteja on käynnistymässä ja niistä kerron myöhemmin. Ystäväni Jone Nikula pyysi minua mukaan perustamaan uutta viihdealan julkaisua ja mikäli se käynnistyy se saattaa tuoda mukavia käänteitä tullesaan, katsotaan mitä tapahtuu, Salo tuumailee tyytyväisenä uuteen levyynsä.